פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - היקף משרה - שאלה דחופה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/12/2012 08:34
שלום רב,

לפני כמה ימים פניתי אליכם בנושא:
התחלתי לעבוד לפני 3 שנים בעבודה במשרה מלאה. כעבור שלושה חודשים התחלתי ללמוד ועברתי למשרה שעתית. באוקטובר האחרון סיימתי את הלימודים וחזרתי לעבוד חודש מלא. כעת הבוסית מאיימת שהיא תוריד אותי לחצי משרה. האם מותר לה לעשות זאת??
ותשובתכם הייתה:
כן אבל אתה תהיה רשאי להתפטר

אתמול הם נתנו לי מכתב בו הם דורשים שימי העבודה שלי יהיו ב',ה' ו-ו'. לטענתם רוב הזמן שבו עבדתי במשרד היה לפי משרה חלקית וזה הצורך שלהם כרגע.
המשכורת שלי הייתה בחודש ספטמבר לפי משכורת גלובלית וחודש לאחר מכן כנראה שהתחרטו והמשכורת הייתה משכורת של חודש מלא אך לפי שעות.. כנראה כדי שיוכלו להוריד לי את אחוז המשרה כשיתחשק להם.
אמרתי לבוס שלי שזה לא חוקי לדעתי וזה הרעה בתנאים והוא אומר שהוא בדק את זה וזה לא נחשב כהרעה בגלל העובדה שעד עכשיו הייתי עובדת משרה חלקית.

האם יש בסיס לטענתו? האם מותר לו להוריד לי את המשרה ללא הסכמתי בגלל שעד עכשיו הייתי סטודנטית? האם אני יכולה בכל זאת להתפטר בדין מפוטר?
היום הוא אמר להחזיר לי תשובה אם בכל זאת אני אשאר משרה מלאה במחלקה אחרת או שהחלטתו בתוקף.

אשמח לתגובה מהירה,
תודה רבה!!!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ