פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הלנת שכר והרעת תנאים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2012 19:23
תלושי השכר ואופן התשלום במסעדה בה אני עובד קצת בעייתי אבל אשתדל להסביר:
על כל שעת עבודה שבה אני עובד אני מפריש למסעדה כ27 ש״ח ו״מקבל״ בחזרה בתלוש השכר 24 ש״ח. אם עשיתי יותר טיפים מ27 ש״ח, את היתרה אני לוקח במזומן מבלי להצהיר.
בעבר, היה מופיע בצידו האחד של התלוש את מספר השעות החודשיות לפי 24 לשעה, מתחת החזרי נסיעות, אוכל, ״פרמיה״ (שאין לי מושג מה זה אומר) ועוד כמה דברים.
ממד שמאל היה לחובתי ביטוח לאומי, מס בריאות, ביטוח וכדומה, כך שהסכום של החזרי הנסיעות וכו׳ מצד ימין היה מתקזז עם החיובים מצד שמאל ולבסוף הסכום על הצ׳ק היה סה״כ השעות שלי כפול 24 לשעה.
לפני מספר חודשים, בצד ימין ביטלו את כל התוספות וכעת מופיע רק השעות בעוד שהחיובים בצד שמאל נותרו בעינם. האם לאור העובדה שאני מפריש 27 ש״ח ומקבל חזרה 24 כך שאני משלם כביכול 3 ש״ח על כל שעה לא מספיק לביטוח לאומי וכדומה? יוצא בסופן של דבר שבסכום הסופי אני מקבל פחות מ24 ש״ח לשעה לפי השינוי החדש... האם זו הרעה בתנאים? אם כן, מה עליי לעשות?

שנית, אני עובד במקום כבר 3 שנים אך בוותק בתלוש רשום חצי שנה (בעוד שתאריך תחילת העבודה הוא התאריך המקורי) פניתי למעסיק ואמר שוב ושוב שיטפל בזה את הוא לא עשה דבר, מה עליי לעשות?
כמו כן, המשכורת שלי מעוכבת כבר שבועיים, פניתי שוב ושוב למעסיק והוא טוען שזה בטיפול, מה אני יכול לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ