שלום רב
רציתי לשאול , אני עובדת במשרת סטודנט בחברת ביטוח , היום הייתה לי שיחה מאוד לא נעימה מול המנהלת שלי , נאמר לי שאני מחוייבת להגיע למינימום 90 שעות עבודה בחודש בגלל סוג המשרה , והיות והייתי בחופש מחלה שבוע ימים ( והבאתי אישור מחלה ) אני חייבת להשלים את אותם שעות עבודה עד סוף החודש ז"א 20 שעות עבודה שהחסרתי .
היות ואני סטודנטית שלומדת 6 פעמים בשבוע ומקום העבודה שלי מודע לכך מיום קבלתי לעבודה אני מוגבלת בשעות אותם אני יכולה לתת והם השעות עבודה הרגילות שלי , הסברתי למנהלת שלי כי אין לי אפשרות להוסיף שעות או להשלים אותם כמו שהיא רוצה כי אאלץ להפסיד ימי לימודים בשל כך ואין לי כוונה להפסיד ימי לימודים.
המנהלת שלי כתגובה אמרה לי שהעבודה שלי צריכה להיות מקום ראשון בסדר העדיפויות שלי ואת הבחירות שלי אני יעשה , ואם אני לא ישלים זה אומר שאין לי כבוד לעבודה שלי ושאני יורקת על העבודה שלי ושאם אני לא יכולה שאני יגיש מכתב התפטרות
הסברתי שוב כי אין לי כוונה לא לכבד את מקום עבודתי שאני מאוד מכבדת וכי אני מאוד רוצה להמשיך לעבוד פשוט ישנם מגבלות שידועות עקב היותי סטודנטית ובאתי לעבוד במקום שמעסיק סטודנטים וגמיש לכך , הסברתי כי בחופשת הסמסטר אני יוכל לתת מעצמי מעבר לשעות הנדרשות ולפצות על כך , וכי אין לי כוונה להתפטר .
כתגובה המנהלת שלי אמרה שהיא לא חייבת לאשר לי משרת סטודנט כמו שהיא ( חריגה ) ושאם אני לא מתכוונת להשלים שעות אני יכולה ללכת הבייתה ולבוא לשיחת שימוע .
ברצוני לברר האם זה חוקי? אילו אופציות עומדות בפניי?
בנוסף ברצוני לציין כי המנהלת שלי אמרה לי כי לא תאשר לי לקראת מבחן להפסיד משמרת אחת בת 4 שעות בעבודה בשביל תירגול מרתון כי היא לא חייבת וששוב פעם זה עיניין של סדר עדיפויות ואני יכולה להתפטר אם לא מתאים לי .