פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיצויי פיטורים - סוגיה מעט מורכבת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/10/2012 10:13
אני מעוניינת בבקשה בעזרתכם בסוגיה קצת מורכבת:
אני עובדת בחברתה מסויימת קרוב ל5 שנים. בחודש יולי האחרון התפטרתי מעבודתי עקב מעבר מתל אביב לפתח תקווה שהקשה עליי להגיע לעבודה ודרישות תפקיד שלא תאמו את רצונותיי באותה עת. סיימתי את עבודתי בתאריך 26/07.
ב01/08 יצר איתי קשר מנכ"ל החברה והציע לי את תפקיד חדש בחברה, במסגרת שנוחה לי יותר. לאחר משא ומתן הסכמתי לחזור לחברה וחזרתי למשרד ב13/08 והתחלתי את תפקידי החדש. סך הכל לא עבדתי בחברה 17 ימים, כאשר ב12 ימים מתוכם התנהל משא ומתן עבור תפקידי החדש.
בדיוק באותה תקופה החברה בה עבדתי רכשה חברה מתחרה ופיטרה את כל עובדיה והעסיקה אותם מחדש במסגרת החברה החדשה שלהם.
נאמר לי שלי אין זכות להיות מפוטרת ולקבל את כל הפיצויים שמגיעים לי בגלל שאני התפטרתי מעבודתי קודם לכן. כאשר חזרתי לעבוד בחברה כבר עבדתי תחת החברה החדשה ואין לי זכות להיות מפוטרת כשאר העובדים ולכן הפסדתי את כספי הפיצויים שלי.
שאלתי היא האם באמת איבדתי את כל זכויותיי? האם הפסקת עבודה של שבועיים לאחר ותק של 5 שנים לא מקנים לי זכויות כלשהן? במיוחד לאור העובדה שכל עובדי החברה מפוטרים ומועסקים מחדש, ואני עזבתי את החברה סך הכל לשבועיים.
אשמח מאוד עם תעזרו לי לפתור את הסוגייה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ