פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוזה עבודה מחלה וחופשה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/08/2013 18:47
שלום רב

אני עובד מחודש מרץ במקום חדש מקום פרטי- עדיין עד היום 01/08 לא ישבו איתי על "חוזה עבודה" האם זה תקין ? פלילי ? הבוס הישיר לי פטר את עצמו ואמר אין לאנשים כאן חוזה ואם תתעקש נכין לך... כך נאמר לי בע"פ כמה פעמים בעבר עד שהיום ישבתי עם החשב שכר של החברה לגבי הסבר על ימי מחלה.

שבוע הבא הוא חוזר מחול - כך אמר לי המנהל תפעול ותשאל אותו הוא הבוס הישיר לך סגרת איתו את כל התנאים.

נאמר לי שאם אני חולה 3 ימים ביום הראשון אין שכר ביום השני 75 אחוז משהו כזה וביום השלישי שכר מלא - מה שהיה לי מוזר מאוד הוא ציין בפניי שאם חולה למשל 3 ימים או יום אחד אני לא מרגיש טוב היום הראשון יורד לי - מהחופשה השנתית כי זה יום "ללא שכר" ולא יורד לי מהימי מחלה הצבורים שלי האם זה חוקי ? או לא נכון ?

האם יש מקור או חוקים ברורים (ימי מחלה, ימי חופשה) מבחינת וותק שנים שאפשר להראות להם פה הם לא יודעים מה הם עושים בעצמם ...

עוד אמר לי החשב שכר שאין דבר כזה - צבירת ימי מחלה - ולא משתלם להיות חולה לכמה ימים אחרת מאבדים ימים מחופשה השנתית

כמה ימי בחירה יש בשנה מבחינת החוק ? (פורים או ט' באב או שתיהם ?) -

תודה רבה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ