פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פרטים על תגמולים שלא שולמו
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2013 23:17
שלום, מתנצל מראש על האורך..

עבדתי בחברה שפשטה רגל ומונה לה נאמן. החברה חייבת כסף לעובדים ויש עו"ד שמייצג אותנו מול נאמן. עשיתי בדיקה וראיתי שחסר כסף בחלק תגמולים של קרן הפנסיה. פניתי לחשב השכר של החברה בפירוק שאמר לי שבירורים מתבצעים מול העו"ד שמייצג אותנו.

עו"ד אמר: "זכות התביעה בגין הפרשות סוציאליות שייכת לחברת הביטוח ולכן עליי לפנות לחברת הביטוח כדי לקבל נתונים בנושא. כמו כן חברת הביטוח הגישה תביעת חוב פרטנית לכל עובד." שאלתי מתי תביעה כזו הוגשה ולא קיבלתי תשובה. אציין כי בעבר עו"ד ביקש ממני להפעיל לחץ על חברת הביטוח בנושא מאחר והיא מתעכבת בתהליך.

איני יודע אם בחברת הביטוח קיימים הנתונים שאני צריך (כמה הפרישו, כמה צריך להפריש, כמה חסר). אני חושש שעו"ד משתמש בי לעשות את העבודה שלו. מאחר ולפי חישוביי חסר רק 1500 ש"ח שאראה בפנסיה אני לא רוצה להתחיל בתהליך מול חברת הביטוח רק בלית ברירה, כי מנסיון עבר קשה להתנהל מולן.

שאלות:

1. אם לגיטימי לבקש מעורך דין שיספק לי את נתוני התגמולים שאני מבקש?

2. אם לא מעו"ד שלי, ממי אני אמור לקבל את נתונים של התגמולים?
בתוד!





פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ