שלום אני מדבר בשמו של אבא שלי שעבד בתור שומר שכיר אצל חברה של ניקיון ואבטחה באיזור הכפרים בגליל העליון חברה ממש קטנה שלא מונה הרבה עובדים אבא שלי מועסק שם כבר 6 שנים הוא בגיל היום 66 והינו מועסק תקופה של בין 10 -15 ימים בחודש לא מזמן קבל הודעה על סיום העסקתו טלפונית , וכשאבא שלי ניסה לברר למה הוא הבין בשל הגיל , גם היבנו שכבר כמה חודשים לא קיבל תלוש משכורת מסודר למרות שהמשכורת שלו מתקבלת בצ'ק בסוף כל חודש.
הגרוע מהכול שאבא שלי כשדבר עם מעסיקו לבקש ממינו מכתב פיטורים המעסיק התכחש לדבר הזה וטען שלא מגיע לאבא שלי לא מכתב פיטורים וגם לא פיצוי על התקופה שהוא עבד ושיגיד תודה שהוא עבד שם בכלל , לאחר בדיקה שלנו לנושא הזה ובדיקת התלושים באנו להפתעה מצמררת שהתלושים נרשמו בכלל על שמה של אמא שלי בלי ידיעה שלנו או של אבא שלי .
אנו הילידם שאל העובד מסכן הזה שלא היבין מה זכויותו מה חובתו כלפי המעסיק פונים אליכם במכתב עזרה באם יש אפשרות לעזור לו מבחינה משפטית והאם הדבר הזה הינו חוקי או שיש כאן סיפור מרמה תןדה על ההקשבה מאהר