פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניצול כח לא הוגן
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/07/2013 12:41
שלום רב עיקרי הדברים: אני עובדת במינהלה להסדרים במגזר החקלאי בע"מ, פוטרתי מהעבודה עקב קיצוצים, הפיטורים היו אמורים להיכנס לתוקף ביוני אולם ביקשתי ארכות ובסוף פיטורי יכנסו לתוקף בדצמבר.

כל שרציתי בהארכות האלה זה להיות שווה לשאר העובדים בחברה שמפוטרים בדצמבר. מסתבר, עובדתית, שהאורגנים בחברה הודיעו לדירקטוריון על 6 מפורטים במקום על 7 מפוטרים וכך נכתב ששנה הבאה יהיו 14 עובדים במקום 13 עובדים, כלומר, שמי / משרתי / התקן שלי מעולם לא עלה לפני הדירקטוריון או רשות החברות כקיצוץ, כל הסיפורים שלהם שמקצצים את משרתי עקב קיצוצים לא היו ולא נבראו הכל פרי דמיונם של האורגנים בחברה.

ידעתי בתוכי שהם רק מחפשים להכניס אותי לסל הקיצוצים אבל לא יכולתי לעשות מאומה כדי להוכיח את הדברים. היום מצב זה השתנה כי אני יכולה להוכיח (ישיבת הדירקטוריון + מכתב מרשות החברות ולפיו יש 6 עובדים מקוצצים - ושמי אינו מופיע ברשימה).

האורגנים בחברה קשרו קשר כנגדי כדי לפטר אותי. לדירקטוריון הציגו 6 מפוטרים כשבפועל, כולל אותי, יש 7 מפוטרים. זו תרמית והצגת מצג שווא של האורגנים כלפי תוך ניצול כוחם כנגדי.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ