פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - רוצה להתפטר חכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
20/07/2013 00:03
יש לי חזה עם מעסיק על 144 שעות
בשנה אחרונה עבדתי יותר מ144 שעות. עקב עודף צוות הועברתי בהסכמתי לעבוד יום אחד לעיר אחרת ואני עובדת שם יום אחד 14 שעות כביוכול עם הפסקה באמצע שלא יהיה 14 שעות רצוף. אני עובדת אצל מעסיק אחת אבל הוא החליט שזה חברה אחרת תיק ניקויים אחר ואךני צריכה להתעסק ולסדר את כל נושא תיאום מס בזמני החופשי. עם תיאום מס התברר לי שלא כדאי לי לעבוד בשתי עבודות אלה וגם הרגשתי שיום מלא 14 שעות לעבוד קשה לי מדי כי יש לי 2 ילדים קטנים אך מעסיק איים אליי במילים בלבד שאם אני עוזבת את היום הזה במקום עבודה קבוע יתנו לי רק 144 שעות לפי חזה אך לאנשים אחרים שיש להם גם חזה ל 144 שעות יתנו יותר ולי לא כי אני בעונש שסירבתי לעבוד יום אחד בעיר אחרת. כמו כן אני יודעת שאם אסרב לי יתנרמו בי המעסיק ואחראית מחלקה במשמרות שלא נוחות לי וכל מי יני אני רוצה לעזוב ולקבל פיצווים . האם מגיע לי על הפליה כאילו למה מכולם בחרו רק אותי למשימה הזו להשלים. כוח אדם חסר בעיר אחרת ועוד עם תיק ניקויים אחר ועל הרעת תנאי עבודה יום ארוך מ 6:30 בבוקר כשבעיר שילי אני מתחילה מ8 ו. והתעסקות עם מס הכנסה אני ממשיכה כי אני יודעת שיתנקמו בי כיצד להתפטר חכם ולקבל את הפיצויים תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ