שלום, שמי הילה ואני מתגוררת בפתח תקווה. בשנתיים האחרונות אני סובלת קשות מתופעות הלוואי של האלטרוקסין, ורק בחודשים האחרונים התחלתי טיפול בתחליף של התרופה. כתוצאה מכך אני מתחילה להחלים בקצב איטי מאוד, משום שאני צעירה וע"פ רופאים הגוף שלי עבר "טראומה" מכל העניין. שגרת החיים שלי נעלמה כליל ואף לימודיי באוניברסיטה הופסקו בבת אחת. אני מרכזת מאמציי כדי לצאת מהמצב הנ"ל.
אני עובדת בחברת השמירה של אבי כבר למעלה משנתיים. אופי העבודה רגוע ונוח ומתאים לסטודנטים, לכן בסופי שבוע אני מביאה מחשב וחומר לימודים ויושבת שם ללמוד, עד כמה שהריכוז והעירנות מאפשרים לי, כי אני חולה. משום שאני בתו, אבי היה מוציא לי תלוש משכורת אך לא מראה לי אותו (כך שאינני יודעת מה גודל הסכום בכל חודש) ונותן לי את הכסף בצ'ק או במזומן (ברוב המקרים). השכר שאני מקבלת הוא שכר מינימום רגיל, דעתה עומד על 22.04 ש"ח לשעה, ולא שכר של עבודה בשבת או בחג. בבדיקה שערכתי עכשיו לא רק שאינני זוכה לשכר של 150%, כעובדת בחברת שמירה אני אמורה לקבל שכר מינימום + 2.5, דהיינו 22.59 ש"ח לשעה רגילה (שלא בשבת או לאחר חצות). בכל פעם שאני מבקשת ממנו לקבל את השכר המעוגן בחוק, אני זוכה למטח קללות ואיומים שיפטר אותי ושאחרים מוכנים לעבוד ב-15 ש"ח לשעה. אבי יודע שאני חולה ולא מסוגלת לעבוד בעבודה אחרת, בפרט כשאני חולה וסטודנטית באוניברסיטה, מסגרת נוקשה של לימודים מדי יום במשך שעות רבות. בתגובה אמרתי שאתפטר מספר פעמים, אמנם אני לא מסוגלת משום שזה כל כספי.
אשמח לקבל ייעוץ משפטי בחינם, משום שאין באפשרותי לממן כלום לצערי.
אבקש לציין שאחותי עו"ד ממולחת מאוד המוכנה לעשות הרבה למען בצע כסף ואבי סומך עליה בכל הנוגע להגנה מפני החוק, כך שגם אם נגיע למצב משפטי כזה או אחר, היא תהיה מוכנה להכניס אותי לכלא ולא אותו. הקשר ביניהם קרוב ביותר עד לפגיעה בכל הסובבים, ואני בראשם.