אני עובדת בתור קופאית ועובדת כללית שעושה עבודות
ניקיון וסידור סחורה.
להלן אפרט את העבירות שבעיניי החנות בה אני עובדת מבצעת.
השלמת חוסרים בקופה (4 מקרים) בניגוד לחוק:
נתבקשתי להשלים חוסרים בקופה וסרבתי לעשות זאת מפני שהדבר מנוגד לחוק. כאשר אמרתי לסגנית המנהלת שאני לא מוכנה לעשות זאת מפני שזה מנוגד לחוק היא אמרה לי שאלו הם נהלי החנות ושזה לשיקולי אם מתאים לי לעבוד עם תנאים כאלו או לא. בזכות התעקשותי בנושא זה לא השלמתי את החוסרים בקופה. בפעם השלישית שבה היה חוסר בקופה בה עבדתי המנהלת אמרה שבפעם הבאה יהיה עליי להשלים את החוסר! בפעם האחרונה שהיה חוסר אכן השלמתי 2 שקלים מכספי מחשש לפיטורין. יש לציין כי אני לא היחידה שעובדת בקופה כזו או אחרת ואם יש חוסר זה נעשה בתום לב. בנוסף לכך, כאשר המצב הפוך ויש עודף בקופה הוא לא נועד להשלים חוסרים עתידיים. לקופאיות אחרות יצא להשלים סכומים של אף למעלה מ- 20 שקלים מפני שדרשו מהן והן עשו זאת מחשש לפיטורין.
הפסקות קצרות מהמותר בחוק: (משמרות בנות 7 שעות)
בתחילת עבודתי בחנות, במשך 26 ימים משך ההפסקה לכלל העובדים היה חצי שעה. לאחר מכן שינו זאת והגדילו את ההפסקה ל- 45 דקות. בשל איחור חד פעמי של 20 דקות נאמר לי שזמן האיחור יקוזז מההפסקה ובפועל הייתה לי
הפסקה של 25 דק' במקום 45 דק'.
כמו כן, בזמן ההפסקה (שאין לה שעה מוגדרת ומשתנה בכל פעם) לא תמיד יש כיסא פנוי לשבת עליו ובטח שלא שולחן לאכול עליו.
איסור על ישיבה במהלך עבודות מסויימות בניגוד לחוק:
בעת סידור סחורה, פעולה אשר דורשת להתכופף או לשבת על הברכיים, ישנו איסור על ישיבה. לסדר סחורה תוך כדי ישיבה על ארגז קטן הינה הרבה יותר נוחה וכלל לא פוגעת בביצוע המטלה ורק מקלה על העובד. סידרתי סחורה על הברכיים או בכריעת ברך והתקופפות בכדי להמנע מנזיפות והערות ממנהלי החנות.
תנאים נוקשים:
הפצת סידור עבודה: סידור העבודה מופץ בדר"כ ביום חמישי בערב (לשבוע הקרוב) כאשר העובד לא יכול למלא העדפות למשמרות מסויימות מראש. מצב זה יוצר מציאות בה כמעט ואי אפשר לתכנן תוכניות אישיות מראש. המשמרות מחולקות למשמרות בוקר וערב.
אי התחשבות באילוצים: הודעתי יותר משבוע מראש כי בשעות הבוקר יהיה לי תור לרופא ולכן אני מבקשת לעבוד במשמרת ערב. תגובתה של המנהלת היתה כי החנות עומדת בראש סדר העדיפויות ואם זה ייתאפשר היא תעשה זאת.
ביגוד מתאים לעבודה:
ביום רביעי (7.1.15) האחרון היה מזג אוויר קר בכל רחבי הארץ. אני עובדת בקופה ליד דלת היציאה והדלת נפתחת ונסגרת בתדירות גבוהה מאוד ורוח חזקה וקרה נכנסת לחלל החנות וישירות עליי.
הגעתי עם כובע שחור חלק על ראשי בגלל הקור. דרשו ממני להסיר את הכובע וכך עשיתי. ביקשתי פעמיים נוספות ללבוש את הכובע מפני שהיה נורא קר והחימום בחנות לא פעל אך לא הסכימו לי. כעבר 4 שעות של עבודה הרגשתי שכבר נורא קר לי בפנים והחלטתי לשים את הכובע על ראשי.
לאחר כ-10 דקות המנהלה קראה לי למשרדה, אמרה לי לקחת את הדברים ולעזוב את החנות. כמו כן היא נתנה לי ביד מכתב
שימוע בדיוק ל24 שעות מרגע קבלתו. במכתב היה רשום "אי עמידה בנהלי הרשת" והמנהלת לא הסכימה לפרט מעבר לכך, ורק אמרה שמחר (בשימוע) אוכל לשמוע הכל ולהגיב.
החנות מבצעת המון עבירות על החוק ואני מרגישה שחיפשו סיבה להתנכל אליי בגלל שלא הסכמתי לשלם חוסרים בקופה ועמדתי על שלי. את החוסרים בקופה אנחנו נדרשים לשלם מהאנרק שלנו באותו בסוף המשמרת!
אני לא מרוצה מהיחס ומהעבירות אשר החנות מבצעת, האם יש משהו שאני יכולה לעשות בנדון והוא רלוונטי?
אני מאמינה שעל העובדים לא לשתוק לאור מצבים בהם מנצלים
עובדים ואם
מעסיק חוטא ביחסו לעובדים ועובר על החוק, עליו לשלם על כך בכדי שלא יפגע בעתיד בעובדים אחרים.
תודה רבה.