אני עובד בחברה בעבודה סטודנט, חשוב לציין שזאת חברה קטנה וכולם מכירים את כולם, לפני כשנה הגיע לחברה מנהל חדש(היה מספר 3 בחברה, כיום התקדם ל-2 אחרי שהסמנכל עזב) ומהיום הראשון מאד לא הסתדר איתי, המנכל שלנו כן אהב אותי ונתן לי גב.
לפני כחצי שנה הובטח לי קידום למנהל מחלקה, כבר סוכם איתי תהליך העבודה וכל מה שנשאר לדברי המנכל זה לשבת איתי על המודל
שכר שלי(בעצם לספר לי מה הוא כי הוא היה כבר קיים), התקופה הייתה תקופת מבחנים ולא הגעתי הרבה למקום העבודה (בהסכמת המנהלים כמובן) וכך הסיפור נגרר עם המודל שכר.
בינתיים בימים שהגעתי עשיתי את עבודתי, כחודש אחרי שהובטחה לי המשרה בוקר בהיר אחד אספו את כל העובדים והציגו בפניהם את המנהל החדש של המחלקה שאני "ניהלתי" עד אותו רגע, מיותר לציין שזה לא הייתי אני ולא הודיעו לי כלום ושום דבר לפני, זה היה המקרה הראשון.
המנכ"ל שאיתו הייתי ביחסים טובים הצליח להרגיע אותי והסביר לי שהייתה אי הבנה וקצר בתקשורת(בזמן שאני בטוח שהמנהל מכירות עצמו הוא זה שדאג לכל ההסיפור), אחרי כחודש(בפברואר) קיבלתי תחתי מחלקה אחרת, חשוב לציין שהרבה פחות רווחית למנהל (מבחינת
בונוסים ותוספת שכר) ועם הרבה יותר כאב ראש, ניהלתי אותה עד היום.
ב-4 חודשים האחרונים לא שמעתי אף הערה רעה על תפקודי, רק פידבקים חיוביים, התגלה לי לפני כשלושה שהעבירו אותי מהתפקיד שלי, ונתנו אותו לחבר במחלקה, שוב מבלי לספר לי ומבלי לעדכן אותי באמצע תקופת המבחנים, ואף ביקשו ממנו לא לדבר איתי על הנושא, כי לדברי המנהל "הוא רוצה לדעכן אותי", כל זה היה לפני כשלושה שבועות, עד אתמול אף אחד לא טרח לדבר איתי או לעדכן אותי.
את הסיפור גיליתי מהחבר ומהמזכירה של החברה וכמובן ששוב המחטף היה באמצע תקופת מבחנים שאני כסטודנט הייתי בחופשה, חשוב לציין שהשכר שלי בחברה מאד משתנה מחודש לחודש ותלוי מאד בכמות שעות העבודה (יורת שעות יוצא יותר כסף
לשעה גם בגלל הבונוסים), האם יש לי עילה לטבוע את החברה והעומדים בראשה, ואם כן אז על איזה סכומים?