אני עובדת בחברת היטק מזה 9 שנים. העובדים בחברה ברובם חבר'ה צעירים. כולם נוהגים לקשט את סביבת העבודה שלהם בפוסטרים, תמונות וכדומה.
אני בחרתי לתלות בחדר שלי פוסטר של הפסל הידוע של רודן - "הנשיקה". מנהל הסניף, שהוא גם המנהל הישיר שלי הוא אדם דתי. הוא דרש שאסיר את התמונה מיידית.
האם יש לו זכות לדרוש זאת? האם אין זו כפיה דתית במקום העבודה?
אני לא בטוח שאת רוצה להכנס "ראש בראש, מול המנהל בגלל פוסטר שתלית בחדר בו את עובדת. אמנם אין חוק שקבוע מה מותר ומה אסור בדיוק, אבל למעסיק / למנהל יש זכות מלאה להורות לעובדים מה מותר ומה אסור בסביבת העבודה. וכן, אפשר לבוא בטענות לגבי אפליה אבל איני בטוח שזה יהיה ראוי.
אני עובד בחברת אבטחה. עבדתי בשגרירות מעל שנתיים. לפני שבועיים בסיום משמרת ערב לא הגיעו להחליף אותי. לאחר כשעה של ניסיוות ליצור קשר עם המעסיקים עזבתי את המקום. לאחר כמה ימים בוצע לי שימוע בו הוטח בפניי כי היה עליי להישאר עד 7 בבוקר (כבר הייתי אחרי 8 שעות עבודה וסה"כ היה יוצא 16 שעות). כעת העבירו אותי לעבוד בחניון, בו התנאים נמוכים בהרבה. השירותים הנקיים בשגרירות הוחלפו בשירותים כימיים שלא מפונים. אין הפסקותבמשמרות ואין נגישות למזון ושתייה. כמו כן אין חימום במקום. החניון תת קרקעי והסביבה רועשת מאוד ולא סימפתית. יש לציין כי המקום מרחק רק כמה מאות מטרים מהמקום הקודם. האם יש משהו שאוכל לעשות? האם שינוי מקום העבודה למרות שהמעסיק לא עזב את השגרירות מהווה הרעת תנאים? אשמח לעזרה
אכן מקרה לא שגרתי ולא נעים. אני מציע לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בנושא, שכן חשוב לקבל ממך עוד מידע ולבחון את חוזה העסקתך בטרם קבלת החלטות לגבי אפשרויות הפעולה שלך בעקבות שינוי תנאי העבודה כפי שתיארת.
אני נשוי לאישה שיש לה ילד מנישואין קודמים. האם העובדה שיש ילד בבית,מקנה לי את תיקרת ההגנה של 3,672 ₪ מעיקולים,או שמכיוון שהילד אינו שלי אלא של אישתי, יש לי תיקרת הגנה רק של 3,200 ₪ ? במידה ותיקרת ההגנה היא אכן 3,672 ₪, והמעסיק שלי ניכה לי כ 1,100 ₪ ממשכורת של 3,800 ₪, האם הוא מחויב להחזיר לי את ההפרש?
תיקרת עיקול
חיים
01/01/1970 02:00
אני נשוי לאישה שיש לה ילד מנישואין קודמים. האם העובדה שיש ילד בבית,מקנה לי את תיקרת ההגנה של 3,672 ₪ מעיקולים,או שמכיוון שהילד אינו שלי אלא של אישתי, יש לי תיקרת הגנה רק של 3,200 ₪ ? במידה ותיקרת ההגנה היא אכן 3,672 ₪, והמעסיק שלי ניכה לי כ 1,100 ₪ ממשכורת של 3,800 ₪, האם הוא מחויב להחזיר לי את ההפרש?
זה חשוב לי לקבל תשובה בהקדם,תודה.
המצב שלך מורכב מדי על מנת שניתן יהיה לתת מענה מקיף על גבי הפורום, ולו עקב העובדה שישנם עוד שאלות רבות שצריכות מענה על מנת לגבש עמדה בנושא. אני מציע לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בהקדם.
התחלתי לעבוד במקום חדש לפני כחודש וחצי, יש ברשותי קרן פנסיה לא פעילה (היתה פעילה עד לפני מס' חודשים), רציתי לשאול האם אני רשאי לדרוש מהמעסיק להפריש לי פיצויים וכספים לפנסיה כבר מהיום הראשון לתחילת עבודתי.
קראתי פרסומים משנת 2008 שאני כן זכאי ופרסומים מהתקופה האחרונה שרק בעל פוליסה פעילה זכאי, אשמח לתשובה בנושא.
היי, אני צריך לעבור ניתוח בכתף ובעקבותיו אהיה בחופשת מחלה בת שלושה חודשים.היתי רוצה לדעת איזה זכויות מגיעות לי.
אני נמצא בעבודה הנוכחית תקופה של שלושה חודשים סה"כ. אם זאת אני עובד רצוף כבר מעל שנתיים.
ביציאה מהעבודה נפגעתי בתאונה בגב, תוך כדי נהיגה . ברוך ה' לא הצטרכתי להיעדר מהעבודה . אבל יש לי כאבים מדיי יום .כאמור התפטרתי וחלק מהסיבות ,הן כאבי גב בהגעה לעבודה . נכון להיום קיבלתי פיזיוטרפיה למשך 8 טפולים בלבד. השאלה , האם אפשר לתבוע את חברת הביטוח ,במידה וכן , תוך כמה זמן ומהי הפרוצדורה ?
לאור העובדה כי נפגעת בגלל תאונת דרכים ניתן לתבוע את חברת הביטוח של הרכב מכח חוק הפיצויים לנפגעי תאונת דרכים. שנית, ולאור העובדה כי ציינת כי התאונה אירעה בדרך חזור מהעבודה יש לבחון אפשרות הגשת תביעה לביטוח לאומי (תביעה להכרה בפגיעה כפגיעה בעבודה ובמידת הצורך תביעה לקביעת דרגת נכות מעבודה).
הודעתי על התפטרותי מהעבודה, וכעת המעסיק שלי אינו מעכל זאת, נשמע מעט אירוני, אני מחויב בהודעה מוקדמת אך אינני משובץ לעבודה (משרה חלקית) האם המעסיק יכול לקבול אותי אליו מאחר ואני מחויב בהודעה מוקדמת וכעת אינני יכול להתחיל עבודה חדשה.
אם המעסיק לא משבץ אותך למשמרות (ולא ציינת אם אתה עובד לפי שעה או במסגרת גלובלית) מהמשמעות היא שהוא ויתר על עבודתך הלכה למעשה. למרות זאת עדיין הוא חייב לשלם לך דמי הודעה מוקדמת לפי חוק. אם בנתיים תמצא עבודה חדשה ותרצה להתחיל לעבוד כאשר עדיין תהיה בתקופת ההודעה המוקדמת, יהיה עליך להודיע על כך למעסיק.
מזה כחמישה חודשים אני עובדת בשעות אחרות מהרגיל מ 5 עד 1. מחתימה כרטיס נוכחות והמנהל חתום עליו. מעכשיו הוא רוצה שאבוא מ 8 עד 3 ומחייב אותי טוען שהוא לא אישר לי לעבוד מ 5 עד 1 אבל הוא חתום על הדפי נוכחות שלי ומשלם לי עליהם !
הוא יכול להכריח אותי לעבוד בשעות אחרות עכשיו או שאני יכולה לסרב ?
דבר ראשון, אני מניח שאת עובדת בלי חוזה עבודה או ששעות העבודה לא כתובות בחוזה. זה כבר לא תקין. שנית, במידה ועבדת במשך 3 שנים במסגרת שעות מסויימת הרי שהמעסיק צריך את אישורך לצורך שינוי כה קיצוני בשעות העבודה.
יצאתי לחופשה בת ארבעה ימים בחודש ינואר 2015. באותו חודש עבדתי בפועל 171 שעות. כשקיבלתי משכורת שילמו לי רק עבור 15 שעות. מציינת שאני עובדת משרה מלאה. המשרד טען שהם לא יכולים לשלם מעבר ל-186 שעות בחודש. ויש לי עדיין במלאי ימיי חופש האם הם פעלו כדין? האם זה נכון?
אני חייל והיה לי קצת חופש ועבדתי בזמן הזה כדיי להתפרנס ועבדתי מאוד קשה וסיכנתי תחיים שלי והמעסיק שלי לא שילם לי ולא ישלם לי הוא יותר מדיי בחובות או שזה הולך לו לסמים אני לא יודע זה עבודה בשחור כניראה אבל עבדנו כמאבטחים וסיורים מה עושים ואני מפחד להתלונן אליו כי הוא ישב פעם בכלא והוא חייב לי סכום לא קטן מה עושים ?
אני מאבטחת בצוות 3, בעקבות צו ההרחבה החדש לשומרים המעסיק שינה את תנאי התשלום - האם יש על מה להתלונן בפניו בנושא זה?
- בעבר השכר היה מינימום +9% כך שהשכר השעתי היה 25.8 ללא תוספת על שעות נוספות.
- כעת, בעקבות צו ההרחבה החדש שקובע ששכר מאבטחים בסיסי יהיה 25.8 המעסיק שינה את השכר -
שכר של 25.8 + שעות נוספות (במקום 9%)
צריך לבחן את חוזה העבודה שלך על מנת לתת תשובה חד משמעית. איני בטוח שאי תשלום עבור שעות נוספות כפי שהיה נהוג עד כה הוא חוקי, אך גם נקודה זאת מצריכה בדיקה מעמיקה יותר והתשובות תלויות בחוזה העבודה ובהיקף השעות שעבדת. פני לקבלת ייועץ משפטי פרטני בנושא.
הי אני החודש קיבלתי אי שיתוף פעולה למרות שהתיצבתי כל החודש אבל מאמן חיצוני רשם לי אי שיתוף פעולה והגשתי ערר כי אני מתנגדתת בדקתי בביטוח לאומי רשום שהגמלה הופסקה כי לא התיצבתי כנידרש השאלה שלי אם זה זמני עד הערר ובינתים החודש הזה אני מתיצבת רגיל ומופיעה בתוכנית בערר רשום שעד הערר קצבה נשללת לחודש ולהמשיך להתיצב בלשכה שהזכויות ישמרוו
ביקשתי מחברה שעבדתי בה משנת 1998-2001 אישור העסקה.
הם שלחו אישור ללא ציון התפקיד שאותו מילאתי בטענה שהמנהלים שלי כבר לא נמצאים שם ולכן אין מי שיאשר את התפקיד שמילאתי.
אני זקוקה לאישור לצרכי ותק. ללא תאור תפקיד אין לו שום ערך.
האם זה חוקי?
שלום
עבדתי במקום עבודה (חברת משלוחים שמחלקת מזון עבור קייטרינג) שבעה חודשים ולאחר מכן נאמר לי שאין להם עבודה בשבילי בחודשים הקרובים, (מדובר בחלוקת מזון לצהרונים, והתחילה חופשת הקיץ) למעשה לאחר כמעט חמישה חודשים חזרו הצהרונים וחזרתי לעבוד,
כעת לאחר שאני עובד חודש רביעי (מהחזרה מהחופשה)
וחודש 15 (מתחילת העבודה)
נאמר לי שאין להם יותר עבודה בשבילי לצמיתות,
(כיוון שהקייטרינג שחילקנו בשבילו החליף חברת משלוחים)
השאלה האם מקום העבודה חייב לתת לי מכתב פיטורין ופיצויי פיטורין
שאלתי בקשר לחוק ביטוח הלאומי.
חברתי פרשה לגימלאות (62) בנוסף לכל הזכויות שהיא זכאית ומקבלת, היא גם רשומה בלישכת עבודה ומקבל דמי אבטלה.
תמוהה בעיני ועד כמה שידוע לי, דמי אבטלה מקבלים רק במקרה של פיטורין ע"י המעביד ועד גיל הפרישה...תקנו אותו באם טעיתי.
היתכן שינוי בחוק הביטוח הלאומי במקרה הנ"ל?
אם לצורך העניין ימי המחלה שצברתי בתלוש המשכורת עומדים על 5 ימים. נעדרתי מהעבודה בשל מחלה יום אחד (שאינו משולם) האם המעסיק מוריד לי את היום הזה ממכסת ימי המחלה שצברתי? הרי מכסת הימים האלו הן ימי מחלה בתשלום ועל יום אחד אינני זכאית לתשלום
שלום רב,
במקום עבודתי נהוג לקבל בונוס שנתי בשכר של דצמבר עבור כח השנה. אני ילדתי בתחילת דצמבר ואף קיבלתי תלוש עבור חודש דצמבר ולא הופיע לי שום בונוס בתלוש.
האם על פי חוק, מגיע לי? הרי הבונוס הוא על כל השנה ועבדתי על השנה.
האם אי מתן בונוס נחשב לאפליה מצד מקום העבודה? לעובדים שלא יצאו לחופשת לידה ניתן בונוס- לכולם
היי אני עובדת בשרות לקוחות טלפני קרוב לארבע שנים מגדילה ראש ואף מחליפה את מנהלת המוקד כאשר היא נעדרת מעולם לא ביקשתי תוספת על כך .אך עכשיו בע״ה המנהלת צריכה לצאת לחופשת לידה ואני צריכה להחליף אותה. התנאי שלי היה תוספת של כ 1000₪ במשכורת (אני משתכרת ב5000₪ שמונה שעות ביום כולל ימי שישי )ולעבוד שישי כן שישי לא (כפי שמנהלת המוקד הקבועה עובדת) היום קבלתי תדובה כי אקבל רק 500₪תוספת וכי ימי שישי אני אגיע רגיל.. התשובה לא מקובלת עלי ולכן החלטתי להגיד לבוס כי אחזיר לו תשובה אחרי שאחשוב על הדברים. שאלתי היא: אם אני לא מקבלת טת התנאים שלו וחוזרת להיות רק נציגת שרות במענה טלפוני ולא מגדילה ראש.. האם הוא יכול לפתר אותי על אי רצון שלי ״להיתקדם״ במקום העבודה?
בזמנו עבדתי בבנק כיועץ השקעות.
בהסכם ההעסקה נכתב כי עליי להישאר בבנק לתקופה של שנתיים, ואם לא אשאר עליי לשם לבנק 15 אלף ש"ח.
בסופו של דבר התפטרתי לאחר שנה מהבנק, והבנק חייב אותי ב- 15 אלף ש"ח.
האם אוכל לתבוע חצי מהסכום בטענה שנשארתי שנה מתוך השנתיים שהיה עליי להישאר?
שלום
אני עובד בתור איש מכירות כבר מעל ל 3 שנים, אני משתכר שכר מינימום לפי שעות וכן עמלות עבור מכירות ובונוסים שגם הם עבור המכירות (הבונוסים מגיעים מהספקים של המוצרים שאנו מוכרים ומופיעים בתלוש כפירטי בונוס).
לדוגמה השכר לפי
שעות 4500 ש"ח + עמלות 1000 ש"ח + בונוסים 2500 ש"ח = 8000 ש"ח. מה נכלל במרכיב הפיצויים? ודבר שני ההפרשות שמפריש המעסיק לפנסיה הם רק משכר השעתי לא כולל בונוסים ועמלות האם זה חוקי?
תודה מראש רמי.
אני מעוניין לרכוש מאדם קרן השתלמןת , הוא עובד מדינה וזקוק לכסף לטובת רכישת ביד, הוא רוצה את כל הסכום ובתמורה אני מקבל סכום מסויים שכבר הצטבר בקרן, מה עליי לעשות?
האם לשעבד את הקרן ולקבל צ'ק במקביל ושטר חוב?
הי אני החודש קיבלתי אי שיתוף פעולה למרות שהתיצבתי כל החודש אבל מאמן חיצוני רשם לי אי שיתוף פעולה והגשתי ערר כי אני מתנגדתת בדקתי בביטוח לאומי רשום שהגמלה הופסקה כי לא התיצבתי כנידרש השאלה שלי אם זה זמני עד הערר ובינתים החודש הזה אני מתיצבת רגיל ומופיעה בתוכנית בערר רשום שעד הערר קצבה נשללת לחודש ולהמשיך להתיצב בלשכה שהזכויות ישמרוו
שלום רב.
אני עוד בחברה לתח"צ מזה 9 שנים. בשנה האחרונה התחלתי ללמוד לימודי תואר ראשון קיבלתי אישור מנהל עבודה נושא וכ"א. לפתע לפני כחודש ימים נקראתי למשרד כ"א. והודיע לי מנהל כ"א שהורדתי לחצי משרה גלל שאני לא עומד בתנאי עבודה שלי שהם 186 שעות עבודה חודשיות. שאלתי לפשר העניין ושאלתי כבר יותר משנה וחצי אני עובד ככה ואשרתם מה קרה עכשיו? לדרי מנהל כ"א הוסבר לי שיש ביקורת עליו לכן הוא נאלץ להוריד לי לחצי משרה. כל השכנועים לא הועילו כולל שהסברתי שאני עושה 150 שעות עבודה. מה שנתבקשתי שאם אני רוצה להשאר במשרה מלאה שני הימים שאני מחסיר עקב הלימודים אני חייב לבוא למשמרת קצרה ואז אשאר במשרה מלאה אחרת אני עובר לחצי משרה. הוסבר לי שכל התנאים שהיו לי בטלים בגלל המעבר לחצי משרה כולל כל ההטבות שהם הפרשות למינהם ותעודות נסיעה חופשיות. הסברי במפורש שאם אני יעבור לחצי משרה אני עוזב. נמסר לי שעלי לתת הודעה מוקדמת של חודש בנושא. לשאלתי האם זה לא הרעת תנאים לפי מה שפרטתי. והאם אני זכאי לכל כספי הפיצויים שלי? והאם מותר לו לבטל לי את כל ההטבות?
אשמח לתגובתכם בנושא.
תודה