המקרה לא שגרתי. קרוב ל-5 שנים (התחלה 5 ביוני 2008) עבדתי בקבלה
במלון 24 חדרים שנסגר ב 2 בנובמבר 2012 מטעמים משפחתיים (הנימוקים שונים ומעוררים תהייה) אומר רק שלאורך השנים הייתי שם לבקשתה של בעלת המלון כדי לאפשר לה לחיות את חייה.
חגים שבתות סופי שבוע, לילות וכיו"ב בגדול רוב הימים מהצהריים עד 7 בוקר המחרת כשצוות הבוקר מגיע, אני הייתי שם לצרכי האורחים, לקבל אורחים חדשים אם צריך ולנתי לצורך העניין עם בני בתנאים לא נוחים ואף מבישים. בעלת המלון הייתה מאוד חמה וההיקשרות נוצרה לבקשתה ותחינותיה. בקשתי להסכם
שכר שביקשתי שוב ושוב שיעשה באופן מסודר דחתה עוד ועוד בטענה שאינה יודעת לתמחר והיא תשאל מומחים בנושא.
המלון נסגר ונותרתי בלי הסכם (הוציאה תלושים פיקטיביים רק לצורכי הנה"ח לטענתה) עדיין לא קיבלתי את מלוא שכרי ועדיין לא קיבלתי
פיצויים. מזל שרשמתי כל סכום מזומן שקיבלתי באופן סדיר (עשיתי זאת כשראיתי שהיא מתנהלת בצורה לא מסודרת והיום נראה שאולי במכוון כדי ליצור מסך עשן) אני לבד בעניין, למרות שלאורך השנים התייחסה אלי בחום רב ובטענה שהיא ורק היא בעלת המלון ומגיע לי מיליונים ואני מצילה אותה ואני אפוצה כשהחליטה לסגור התנערה ממני כשהיא מגייסת את ילדיה ובני משפחתה לעניין.
עד אז חיבקה נשקה רכשה את אמוני ביקשה שאתייחס למלון כאילו היה שלי וכך עשיתי בדיוק והיא בינתיים עשתה כאוות רצונה כשהיא מסתמכת עלי רוב הזמן- טיולים, שהייה אצל הנכדים
בתל אביב, אישפוזים, אירועים משפחתיים וכיו"ב) . אני ממש התמוטטתי כשנותרתי לבד במערכה הזו כשאין בידי הסכם חתום ומשפחתה מנסה לגמור איתי עניין בלא כלום כמעט. אענה על כל שאלה שתשאל ואתן כל פרט שיידרש. אנא עצתך המלומדת.