היי, שמי ליטל, חיילת בשירות סדיר כבר שנה וחצי.
התחלתי את עבודתי בחנות מסויימת ב 1.4.2013, עבדתי שם במשרה חלקית עם אישור עבודה, הכל היה מסודר לפי החוק.
הייתה לי מנהלת במשך עשרה חודשים שהתפטרה לפני כשבועיים ובמקומה נכנסה לתפקיד מנהלת חדשה.
המנהלת הישנה הכירה אותי וידעה מה רמת התרומה והנאמנות שלי למקום העבודה, היא ידעה שהמון פעמים באתי חולה לעבודה(למרות שקיבלתי ימי
מחלה מהרופא), ידעה שהתייצבתי בחנות בכל פעם שהייתה תקלה(למרות הבעיתיות בסנכרון השעות שלי עם הצבא) והכירה את יכולותיי במכירות היטב.
במהלך שהותי בחנות יצא לי להכיר גם את מנהלת האיזור של החברה, ראיתי אותה כשש- שמונה פעמים בכל אחת עשרה החודשים בהם עבדתי בחנות.
מנהלת האיזור(מהכרות של כמה שעות ספורות איתי) לא חיבבה אותי וטענה שאני אדישה מהרגע הראשון בו ראתה אותי ורמזה למנהלת שלי שעליה לפטר אותי, אך מפני שהיא הכירה אותי היטב, סירבה לוותר עליי בתור עובדת.
לפני כשבועיים התפטרה המנהלת שלי מהחברה עקב יחס משפיל ומחוסר כבוד מההנהלה ובעיקר מצד מנהלת האיזור ובמקומה הגיעה מנהלת חדשה.
המנהלת החדשה הושפעה מדעותיה של מנהלת האיזור(שלא אהבה לא אותי ולא עובדת נוספת בחנות) וזה היה מורגש.
אתמול(16.2.14), התקיימה שיחת צוות בה המנהלת דאגה לגרום לנו להרגיש שאנחנו כלום ושום דבר. "מבחינתי אתן לא שוות כלום", "מבחינת מנהלת האיזור אני צריכה לפטר אתכן ". עקב המילים הקשות התחלתי לבכות.. בעקבות הבכי הגיעה תגובה נוספת מצד המנהלת "מה את בוכה?! מה את נהיית רגישה, תפסיקי לבכות" בטון מזלזל. בסוף השיחה הגענו להחלטה משותפת, המנהלת אמרה לנו שאנחנו פותחים דף חדש כצוות ושהיא נותנת לי ולעובדת הנוספת הזדמנות להוכיח את עצמנו ושעכשיו זה הזמן להראות למנהלת האיזור שהיא טועה. היום(17.2.14)
קיבלתי מכתב הזמנה לשימוע.
הסיבות לשימוע הן: *אי התאבזרות במשמרת
*התחצפות למנהלת איזור(לא היה ולא נברא מעולם!)
* לא מתפקדת במשמרת
ב 1.4.14 (בעוד כחודש וחצי) תהיה לי שנה בחברה ואני חיילת עם בעיות כלכליות מוכחות שעברה השפלה ויחס מזלזל מצד ההנהלה.
רציתי לדעת אם יש באפשרותי לתבוע ולדרוש
פיצויים, ואם כן כיצד אני עושה זאת. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי, השימוע מתקיים ב 19.2.14. תודה:)