פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא דארונט לא שילמו לי משכורות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
דארונט לא שילמו לי משכורות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/07/2013 16:21
עבדתי בחברת דארונט במשך 3 חודשים כעובד שכיר, בחודשים פברואר ועד מאי. פוטרתי מהעבודה בחודש מאי. במשך זמן עבודתי בחברה, שולמה משכורת פברואר בלבד ושאר המשכורות לא שולמו כלל.

במהלך העבודה החברה הודיעה על בעיות שיהיו בתשלומי השכר וכי המשכורות לא ישולמו בזמן. אך לאחר שפוטרתי עדיין לא שולמו כלל המשכורות עבור חודשים מרץ, אפריל ומאי. פניתי אל מנהלת החשבונות של החברה לפני כחודש והיא מסרה כי היא תברר ותדע פרטים בעוד כשבוע שבועיים .

לאחר כשבועיים שלחתי לה מייל לגבי התשלום והיא חזרה במייל שהיא צריכה עוד כמה ימים לבירור. לאחר שבועיים (אתמול), שלחתי מייל נוסף ועדיין היא לא חזרה. אני מבקש ייעוץ ועזרה לקבלת השכר המגיע לי מהחברה.

תודה, א.ג
16/07/2013 16:53
באם המתנת בסבלנות תקופה כה ארוכה, ועדיין חרף פניותייך לא קיבלת את השכר, לא נותרה ברירה אלא להגיש תביעה בבית הדין לעבודה בגין שכר עבודה ופיצויי הלנה.
בנסיבות העניין מומלץ לפנות לייעוץ וייצוג משפטי.
משרדנו עומד לרשותך בפרטים המופיעים מטה.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: דארונט לא שילמו לי משכורות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ