פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא פוטרתי מעבודה בסופרמרקט - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
פוטרתי מעבודה בסופרמרקט - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/07/2013 11:15
עבדתי בסופר כארבעה חודשים במהלך החודש האחרון היה מגיע לסופר בחור בעל עסק (שהוא גם חבר של בעלי וגם ערב עליו במהלך 12 שעות ביום על פי צו בית משפט) והיה משכנע אותי במהלך כל יום לעזוב את הסופר ולבוא לעבוד אצלו בתור קופאית, לאחר שסיכמתי איתו בעל פה שאני יעזוב את הסופר הוא מתחייב לתת לי לעבוד אצלו לתקופה של לפחות שנה, שהשכר שלי יהיה 21 ש"ח לשעה, שיהיה לי כסא ושכל יום מגיעה לי הפסקה, לאחר שהתפטרתי מהסופר והתחלתי לעבוד אצלו התברר שאני חייבת לעבוד כל יום במשך 11 שעות לפחות ושהוא לא משלם על שעות נוספות (בתלוש היה כותב 186 שעות עבודה ואת השאר משלם במזומן) השכר היה 23.7 ש"ח ולא כפי שהובטח לי לא היה לי כסא זאת אומרת שהייתי עומדת יותר מ-11 שעות כל יום לא היה דבר כזה שנקרה הפסקה רק אם הייתי ממש רעבה הייתי אוכלת תוך כדי עבודה ולא היה ביננו שום חוזה כי לא ידעתי שזאת חובתו לעשות איתי חוזה.

לאחר 3 חודשי עבודה הוא החליט לפטר אותי ושלח את אחיו להרים לי טלפון בסביבות השעה 22:00 ולהגיד לי שכל העובדים מושעים למשך שבועיים בגלל מצב כלכלי קשה שהחנות נמצאת בו, כשביררתי עם שאר העובדים הסתבר שאני היחידה שמפוטרת כשאין שום סיבה בעצם לאף אחד מהם.

לאחר פניות רבות לבעל העסק ואחיו שעובדים שם שאני מבקשת שיחזירו אותי לעבודה לפחות עד שאני ימצא עבודה אחרת וכשתשובתם היא בעצם שאין סיבה בכלל שפיטרו אותי באופן מיידי וכי אם אני רוצה לחזור לעבוד עליי להיות לבד ללא בעלי בדקתי את זכויותיי והבנתי שאין לי שום ברירה אלא לפנות אליכם בבקשה לעזרה. בתודה, לילך.
09/07/2013 11:22
ניתן לפנות לייעוץ פרטני לטיפול במקרה.
משרדנו עומד לרשותך.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פוטרתי מעבודה בסופרמרקט - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ