עבדתי כ-7 שנים בחברה סלולארית, במהלך השנים זכיתי מספר פעמים כעובדת מצטיינת בתחומי וכן קודמתי לתפקיד אחראית משמרת וניהול צוות בהמשך.
בעקבות מעבר מקום מגוריי עברתי לתפקיד זהה קרוב למקום מגוריי. חשוב לציין כי ניהלתי צוות קטן מאשר זה שניהלתי בעבר וכי כל אותה התקופה לא היה ברור מדוע מחזיקים בי היות וניתן היה לפצל את עובדיי בצוותים האחרים שהיו קיימים במוקד (לצורך העניין ניהלתי 24
עובדים במוקד הקודם, בעוד במוקד החדש ניהלתי 11-14 עובדים).
כמו כן הסיבה לפיטוריי היה שימוש בשפה שאינה הולמת.
יש לציין כי כל אותה התקופה בה עאבדתי מעולם לא היו הערות בנוגע לשפה שלי, עמיתי מנהלים בצורה שאינה שונה מהניהול שלי, נראה לי קצת תמוה שאיפשרו לי קידומים, תיפקדתי מעט כמדריכה בקורסים לנציגים אשר מיועדים לתפקד כנציגי שירות וכן ציינו אותי לשבח.
מעט לפני המעבר בוצעה שיחת אזהרה מול מנהלת האגף, וכשהוחלט לפטר אותי בוצעה שיחת
שימוע ללא כל זימון.
כמו כן חודשיים לפני הפיטורים ידעתי כי זמני ספור היות וביקשתי
העלאה שמעולם לא קיבלתי עליה מענה או תשובה הולמת באם תינתן לי או לא.
דבר נוסף, הוצע לי תפקיד משתלם באותה חברה באותו הליך של
פיטורים, כאשר כל אותה העת המחלקה האחרת מודעת להליך הפיטורים שמתנהל נגדי, מיותר לציין שסירבתי לתפקיד היות ולא רציתי לעבוד בה יותר.
נגנבה לאוזניי שמועה כי אם עמית שלי שניהל צוות במקביל אלי לא היה מתפטר כחודש אחרי הפיטורים שלי, לא היו מפטרים אותי. פיטרו אותי כי לא היה בי צורך, קיצוצים, שוק הסלולאר ספג מכה קשה, היות ונכנס וועד עובדים לאחרונה לא מאפשרים לפטר מסיבת קיצוצים עד לחתימה על
הסכם קיבוצי. לדעתי שימוש בשפה לא הולמת היה רק תירוץ.
אודה באם תענו לי האם יש לי סיבה לתבוע את החברה שנתתי למענה שעות רבות ללא תשלום, ביצעתי דברים רבים מעבר לדרישות התפקיד עבור העובדים שלי ובתמורה פוטרתי.