פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא פיטורים בכאילו שימוע - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
פיטורים בכאילו שימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/06/2013 14:44
פוטרתי לפני כ-11 חודשים בהליך שימוע מלאכותי - התקבלה החלטה טרם השימוע יש הקלטות של עמיתיי לעבודה וגם זה היה גלוי בפועל קיבלתי זימון ורק לאחר כמה ימים קיבלתי מכתב פיטורים.

שאלותיי הן אחד - בחוזה העבודה שלי רשום שאני אמור לקבל דמי הבראה כל חודש ובפועל בתלוש המשכורת שלי אין שורה של דמי הבראה אלא רק את השכר הבסיסי.

שתיים - בחוזה העבודה רשום לי מספר שעות נוספות גלובליות שישולם לי עליהם שכר גלובלי אבל בפועל עבדתי מעבר האם אני זכאי לפי החוק להפרשים? שלוש - במהלך השימוע לא נערך פרוטוקול שימוע האם אני יכול לתבוע סעד כל שהוא בעניין. אשמח לייעוץ האם ניתן לתבוע או פשוט לפתור את העניין במכתב עורך דין?
19/06/2013 16:26
על שימוע מלאכותי ניתן לתבוע פיצוי על פיטורים שלא כדין. אם משלמים דמי הבראה כחוק אין נפקות אם זה משולם חודשית או שנתית. לגביי השעות הנוספות זה תלוי בכמה עבדת מעבר למכסה הגלובלית. מומלץ כי תפנה לייעוץ פרטני מול עורך דין.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורים בכאילו שימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ