פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: הכפשת שמי ופיטורים בשימוע - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: הכפשת שמי ופיטורים בשימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/06/2013 14:26
מתיאור המקרה ניכר כי יש לך עילה ממשית לתביעה. בית הדין לעבודה אינו שולל בקלות פיצויים והודעה מוקדמת, וכן ניכר שלא נערך לך שימוע כדין. מומלץ כי תפני לעו"ד בדיני עבודה לייעוץ פרטני.
19/06/2013 12:58
עובדת כמטפלת מזה שנתיים היחסים ביני לבין המנהלת מתוחים כבר המון זמן...ביום שבת קיבלתי שיחה מהמנהלת שבו היא משעה אותי מהעבודה כשביקשתי לדעת מדוע ומהן הסיבות היא לא פירטה לי רק ציינה שיש הוכחות במצלמות הגן!!! מנהלת עשתה שיחה עם ההורים הכפישה את שמי ואמרה להם שאני מפוטרת מבלי לעשות לי שימוע קודם ולברר את הנסיבות ולתת לי להתגונן ולהציל את שמי הטוב , רק יום למחרת עשתה שימוע משפיל שבתוך השימוע רשמה בפרוטוקול שהיא מפטרת אותי לאלתר על התנהגות אלימה פיזית כלפי הילדים, הייתי בהלם וביקשתי הוכחות לטענות הקשות כלפיי והיא סירבה ורק אמרה שיש לה צילומי וידאו והקלטות קוליות ושאין לי זכות לבקש כלום. ניסיתי להתגונן היה לי שימוע מלחיץ המזכירה כל הזמן לחצה עליי למהר כי היא צריכה לזוז הבייתה המנהלת זילזלה בכל נושא שהעליתי וצחקה מספר פעמים הרגשתי נבוכה ומושפלת ולא היה לי הכח להתגונן ולהציל את שמי היא חזרה ואמרה בעל פה שאני מתעללת בילדים ושוב ביקשתי הוכחה והיא לא רצתה לתת. אני לא עובדת מזה שבוע אין הודעה מוקדמת כשביקשתי ממנה לחזור לעבודה חודש הודעה מוקדמה היא אמרה חד משמעית שאני אזיק לילדים הבנתי שלא רק שהיא מפטרת אותי היא גם מתכוונת לקחת את כל הזכויות עובד שלי כגון: חודש הודעה מראש, פיצויים, וכו. אני חסרת אונים לא ממש יודעת מה לעשות האם כן יש עילה לתבוע אותה על הוצאת דיבה ושימוע לא חוקי ? והאם מחובתה להציג בפניי ראיות והוכחות כפי שהיא טוענת שיש לה ? מה אני עושה במצב כזה אני כבר 3 ימים בבית והשמועות עליי רצות וזה מעליב נורא! אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי
19/06/2013 13:51
נילי שלום רב,
כדי לך להגיש תביעה נגד מעסיק
בהצלחה
19/06/2013 13:55
קחי עורך דין ספרי לו הכול לכי תתבעי לה תחיים
19/06/2013 14:26
מתיאור המקרה ניכר כי יש לך עילה ממשית לתביעה. בית הדין לעבודה אינו שולל בקלות פיצויים והודעה מוקדמת, וכן ניכר שלא נערך לך שימוע כדין. מומלץ כי תפני לעו"ד בדיני עבודה לייעוץ פרטני.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: הכפשת שמי ופיטורים בשימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ