שלום,
אני עובדת כעובדת שעתית,
במשמרות המתפרשות 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. אני עובדת
משרה מלאה, 5
משמרות בשבוע, אם פונים אליי בבקשה אני עובדת לפעמים 6 משמרות בשבוע. אני עובדת במקום העבודה 8 חודשים, ומעולם לא לקחתי יום חופש.
בסוף החודש שעבר פניתי אל המנהלת בבקשה לחופש של שישה ימים, במהלך השבוע הראשון של יולי, על מנת לטוס עם חברה. המנהלת שלי סירבה לאשר לי ימי החופש, בטענה שזה שבוע עמוס והובטח כבר חופש לשני
עובדים אחרים (בדיעבד גיליתי שאותם שני עובדים יהיו בחופש בשבוע הבא, ולא בתחילת יולי).
כעבור יומיים פניתי אל המנהלת בבקשה חוזרת לחופש, שיניתי את התאריכים לשבוע וחצי מוקדם יותר, וקיצרתי את הבקשה לחמישה ימים.
בתחילת שבוע שעבר הודיעו לי שמוכנים לאשר לי את החופש בתנאי ואתן 4 משמרות לפני הטיסה, וחמש משמרות כשאחזור (אני טסה מיום חמישי ועד יום שני), במקביל ביקשו ממני לעבוד השבוע 6 משמרות בטענה לחוסר בכוח אדם, הסכמתי.
כשקיבלתי את לוח המשמרות לשבוע הבא גיליתי שוב 6 משמרות, ללא שום התייעצות איתי, כשפניתי לאחראית על הסידור היא אמרה שהמנהלת הודיעה לה שהיא ניהלה איתי שיחה והסכמתי לעשות 6 משמרות כל שבוע עד הטיסה שלי, על מנת שיאשרו לי את החופש.
האם חוקי לתת לי לעבוד במשך חודש שלם מעל 45 שעות בשבוע? (השבוע אני עובדת 51 שעות, שבוע הבא 48) והאם חוקי להתנות את יציאתי לחופש בתנאים כאלה?
הייתי גם עדה לשיחה של המנהלת עם עובדת אחרת, בה אמרה לה שיהיו מוכנים לשקול את בקשתה לחופש של 3 ימים, בתנאי ותעשה משמרת כפולה, כדי שעדיין תיתן חמש משמרות, יש לציין שמשמרת כפולה אצלנו אורכה בין 15 ל16 שעות.
האם התניות כאלה לחופשים הן חוקיות?