פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא הרעת תנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/06/2013 11:41
שלום רב!
אני עובדת במרפאה פרטית בחצי משרה כשמונה חוד' תנאי העבודה שנקבעו איתי מראש הם - תנאים סוציאלים, נסיעות ושכר גלובאלי. עד היום הרופאה מסרבת לשלם לי לקופת גמל בנוסף ביום שישי שעבר הודיעה לי כי מיום א' ה-1/6 היא משנה את שעות העבודה שלה - מורידה שעות ובעקבות כך גם המשכורת שלי תפגע, שאלתי היא מהן הזכויות שלי והאם זה חוקי?
בתודה מראש,
ענבל.
04/06/2013 18:30
ענבל שלום
אם הייתה לך פנסיה חובה בעבודה קודמת , אז מעסיק חייב להפריש אחרי 3 חודשים רטרו. ואם לא הייתה אז אחרי 6 חודשים (זה חוק)
מעסיק לא יכול לשנות הסכם שכר ללא הסכמתך
הוא יכול לפטר אותך (כולל הודעה מוקדמת)
בהצלחה
04/06/2013 20:29
תודה רבה רבה אלמירה. היתה לי קרן שגיליתי עליה לפני כחודש ויידעתי את מנהלת החשבונות שאמרה לי שעלי לדבר עם הרופאה, בתגובה לטענותיי אמרה הרופאה שעליה לבדוק את זה ובפעם האחרונה שפנית אליה לפני כמה ימים אמרה לי שהיא לא מפרישה ושהיא צריכה לבדוק את זה, מהכרותי איתה היא לא תמהר להפריש, אם בכלל, האם יש לי עילה לתביעה משפטית? והאם למרות שההסכם בינינו היה בע"פ אוכל להוכיח את טענותיי..להרעת תנאיי ? יש בידי תלושי משכורת.
04/06/2013 22:45
היי ענבל

על מנת לבחון האם קיימת עילה לתביעה משפטית עליך להתייעץ אך ורק עם עורך דין מוסמך. תוכלי למצוא בצד ימין שמות ומספרי טלפון של עורכי דין שישמחו לשוחח איתך ולתת לך יעוץ משפטי בנושא הרעת תנאים במקום עבודתך.

בהצלחה!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ