פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: חישוב שכר בחג - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: חישוב שכר בחג - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/11/2011 19:27
עובד שעתי הוא עובד ששכרו משתלם על בסיס מספר השעות שהוא עובד ובתלוש השכר שלו מופיע- מס' שעות ותעריף לשעה.
עובד חודשי הוא עובד שמופיע בתלוש שכרו- משכורת - ושכר ללא פירוט כמה "שווה" כל שעה.
עצם העובדה שמקבלים שעות נוספות גלובליות מעידה דווקא כי הכיוון הוא יותר שאת עובדת גלובלית חודשית ולא שעתית, כי לעובד שעתי יהיה מספר שעות נוספות שונה בכל חודש בהתאם למה שביצע בפועל ולא תוספת קבועה!
18/10/2011 15:01
אני עובדת 5 ימים בשבוע 9 שעות ביום.
בחוזה העסקה שלי אני חתומה על כך שאני מקבלת משכורת חודשית ותוספת שעות נוספות ע"פ חוק (לא תוספת גלובאלית)
בחגים הורידו לי יום על כל חג (שבתון) שהחברה לא עבדה.
כשבדקתי את העניין ראיתי שלעובדים שעתיים מגיע תשלום חגים רק אחרי שלושה חודשי עבודה, אני עובדת בחברה הנ"ל חודשיים ולכן באמת לא מגיע לי תשלום במקרה כזה.
מה שאני לא מבינה זה האם אני נחשבת לעובדת שעתית מכיוון שאני מקבלת שעות נוספות על השכר החודשי שלי.
בחוזה עבודה רשום לי שכר חודשי אך המעסיק טוען שהשכר הופך להיות שעתי מרגע קבלת השעות הנוספות.
אשמח להסבר בעניין.
תודה.
24/11/2011 19:27
עובד שעתי הוא עובד ששכרו משתלם על בסיס מספר השעות שהוא עובד ובתלוש השכר שלו מופיע- מס' שעות ותעריף לשעה.
עובד חודשי הוא עובד שמופיע בתלוש שכרו- משכורת - ושכר ללא פירוט כמה "שווה" כל שעה.
עצם העובדה שמקבלים שעות נוספות גלובליות מעידה דווקא כי הכיוון הוא יותר שאת עובדת גלובלית חודשית ולא שעתית, כי לעובד שעתי יהיה מספר שעות נוספות שונה בכל חודש בהתאם למה שביצע בפועל ולא תוספת קבועה!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: חישוב שכר בחג - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ