פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא המנהל הודיע לי שהעסק הולך להיסגר ואני בחופשת לידה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
המנהל הודיע לי שהעסק הולך להיסגר ואני בחופשת לידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
23/06/2015 16:53
היי אני בחופשת לידה כבר 4 חודשים ונשארו לי עוד חודשיים לסיום החופשה. היום דיברתי עם המנהל שלי והוא הודיע לי שהמצב לא טוב ושהוא נותן לזה חודשיים ואז נראה מה יהיה.
כלומר יש סיכוי שלא יהיה לי לאן לחזור...
מלחיץ מאוד. השאלות שלי:
1. מה הן הזכויות שלי במקרה כזה? מגיע לי פיצויים? לחתום בלשכה? (עובדת במקום מזה כשנתיים)
2. אם כן עדיף לי לחפש עבודה או להמתין?
3. בעבודה הבאה יהיה מגיע לי שעת הנקה?
4. כל מידע נוסף או טיפים בנושא - יעזרו לי מאוד

תודה
23/06/2015 17:02
שלום מיטל

המעסיק יצטרך לקבל את אישור משרד הכלכלה על מנת לפטר אותך בתקופה זאת שבה החוק מגן עליך. במקרים שבהם חברה נסגרת, משרד הכלכלה נוטה לתת אישור לפיטורי עובדות בהריון ולאחריו.

1. כן, יגיעו לך פיצויים מלאים ומלךוא הזכויות של עובדת מפוטרת.

2. בנתיים את בחופשת לידה אני מבין וטרם פוטרת - המתיני. אין לאן למהר.

3. עם עבדת במשרה מלאה בטרם היציאה לחופשת לידה, התשובה חיובית בהחלט.

4. הטיפ הטוב ביותר הוא להשאר עם האצבע על הדופק, ולתעד כל פניה של המעסיק אליך בפרטים ככל שניתן. בנתיים, כעולה משאלתך, לא חל כל שינוי בסטטוס שלך.

אם וכאשר תקבלי הודעה רשמית כלשהי או זימון לשימוע, פני לקבלת ייעוץ משפטי פרטני באמצעות עורך דין מטעמך לפני שתגיבי לפניית המעסיק.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: המנהל הודיע לי שהעסק הולך להיסגר ואני בחופשת לידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ