פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: חוזה העסקה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: חוזה העסקה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/05/2015 19:09
שלום מיכל

את יכולה לכתוב דוא"ל למעסיק החדש ולציין את כל מה שסוכם בינכם, כמו גם את העובדה שהוחלט כי תתחילי לעבוד בתאריך X ולכן את עומדת להתפטר ממקום עבודתך הנוכחי לאור הנתונים הנ"ל. המודב רלמעשה על חוזה בע"פ ובמקרה ויופר תהיה לך עילה לתביעה בגין הפרת חוזה, למרות שאת צודקת - היו מקרים מעולם...

לחילופין, את יכולה לחתום על חוזה העבודה במום החדש ולסכם עם המעסיק כי תתחילי לעבוד בעוד חודש, ורק לאחר החתימה הודיעי על התפטרותך ממקום עבודתך הנוכחי + חודש הודעה מראש...

בהצלחה בכל מקרה
14/05/2015 18:35
שלום רב,
אני עובדת במקום עבודה 3.5 שנים, לאחרונה הודיעו לי שהתקבלתי למקום שמאוד רציתי לעבוד בו, הם הודיעו לי טלפונית שהתקבלתי ושאתחיל בתאריך בעוד חודש לאחר נתינת ההתראה המוקדמת למעסיק.
תנאי השכר נסגרו במעמד הראיון הסופי, ביקשתי להגיע לחתום על חוזה עם כל הפרטים וטען בפני המעסיק כי זה לא נהוג אצלהם לעשות את זה.
לא רציתי להתווכח אך זה נראה לי קצת מוזר כי אם אני מתפטרת מעבודה של 3.5 שנים הייתי רוצה לדעת שלא יכול לקרות מצב כי שבוע לפני פתאום אומרים לי שלא צריך אחרי שעזבתי עבודה או שאומרים לי פתאום שהשכר יותר נמוך.

רציתי לשאול בכללי האם זה מקובל שלא חותמים חוזה במעמד הסגירה אלא רק במעמד תחילת העבודה?
בעיקרון אני יודעת שחוזה לא מחייב אותם גם ככה וגם לא את העובד כי אפשר לפטר ולהתפטר אחרי שבוע גם אבל בכל מקרה אם פתאום מבטלים לך את ההתחלה אוכל לדרוש אבטלה ובמצב השני לא תהיה לי דרך להוכיח שסגרנו תאריך התחלה ושמגיעים לי דמי אבטלה.

אודה על קבלת מידע לגבי מה החוק מחייב בנושא חוזה עבודה, מה מומלץ לעשות ומה נהוג בשוק העבודה.
14/05/2015 19:09
שלום מיכל

את יכולה לכתוב דוא"ל למעסיק החדש ולציין את כל מה שסוכם בינכם, כמו גם את העובדה שהוחלט כי תתחילי לעבוד בתאריך X ולכן את עומדת להתפטר ממקום עבודתך הנוכחי לאור הנתונים הנ"ל. המודב רלמעשה על חוזה בע"פ ובמקרה ויופר תהיה לך עילה לתביעה בגין הפרת חוזה, למרות שאת צודקת - היו מקרים מעולם...

לחילופין, את יכולה לחתום על חוזה העבודה במום החדש ולסכם עם המעסיק כי תתחילי לעבוד בעוד חודש, ורק לאחר החתימה הודיעי על התפטרותך ממקום עבודתך הנוכחי + חודש הודעה מראש...

בהצלחה בכל מקרה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: חוזה העסקה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ