פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: החלפת בעלות במפעל - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: החלפת בעלות במפעל - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/02/2015 19:10
שלום אסתר

1. העובדה שהמשכת לעבוד באותו המפעל תחת שם של חברה אחרת לא פוגע בזכויות שלך כלל. מי שבבעיה הוא המעסיק הקודם.

2. את בוודאי זכאית לקבל את מלוא הפיצויים שלך באם תתפטרי. התפטרות שכזה מעוגנת בחוק כהתפטרות מזכה בפיצויי פיטורים.

3. זה בהחלט לא חוקי לדרוש דבר כזה מעובדים. אם את לא מעוניינת לעבור לחברה החדשה החברה הישנה חייבת בפיצויי הפיטורים שלך.
18/02/2015 17:21
מבקשת את עזרתכם בבקשה;

עבדתי 10 שנים במפעל( עובדת ייצור). לפני 4 חודשים החליטו להעביר בעלות ולהחליף את שם העסק.
ההנהלה הודיעה שכל העובדים אמורים לחתום על טופס העברה לחברה החדשה.

כל עובד שרוצה לעבור ל״ חברה החדשה״ יעבור במתן 28% מהפיצויים הצבורים לזכותו. כמובן שמי שלא רוצה יכול להתפטר (בלי לקבל פיצויים כלל). אני החלטתי לא לחתום וגם לא להתפטר ועובדת במפעל ומקבלת משכורת בצ'ק.

לפני שבוע חתמתי על טופס 101- ששם בלי לשם לב רשום את התאגיד החדש.

כמובן שגם התלוש השתנה ושם רשום את שם המפעל החדש.

1. האם מבלי לדעת / במרמה שלהם העבירו אותי לחברה החדשה בכך שבטופס 101 רשום את שם החברה החדשה?

2. האם אני יכולה להתפטר ולקבל את מלוא הפיצויים שלי (עובדת 10 שנים)

3. האם זה חוקי ( החברה היא חברה פרטית) לדרוש מהעובדים 28% מסכום הפיצויים שצבורים לזכותי?

אני מאוד מבקשת את עזרתכם.

נכנסתי למערבולת של אי וודאות שאולי עשיתי טעות בכך שחתמתי על טופס 101
19/02/2015 19:10
שלום אסתר

1. העובדה שהמשכת לעבוד באותו המפעל תחת שם של חברה אחרת לא פוגע בזכויות שלך כלל. מי שבבעיה הוא המעסיק הקודם.

2. את בוודאי זכאית לקבל את מלוא הפיצויים שלך באם תתפטרי. התפטרות שכזה מעוגנת בחוק כהתפטרות מזכה בפיצויי פיטורים.

3. זה בהחלט לא חוקי לדרוש דבר כזה מעובדים. אם את לא מעוניינת לעבור לחברה החדשה החברה הישנה חייבת בפיצויי הפיטורים שלך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: החלפת בעלות במפעל - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ