פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: תקופת הודעה מוקדמת - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: תקופת הודעה מוקדמת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/11/2014 14:45
כלית

את יכולה להגיד למעסיק כי תחתמי על מסמך כזה לאחר גמר חשבון מלא מול החברה ותשלום מלוא זכויותיך על פי חוק. מחוייבת לחתום את לא בכל מקרה.
09/11/2014 14:05
שלום,
אני עובדת בחברה במשך שנה וחצי במשכורת חודשית. לאחר שימוע והליך חוקי של פיטורים, קיבלתי מכתב פיטורים ובו נכתב כי עלי להגיע לעבודה כרגיל במהלך תקופת ההודעה המוקדמת (במשך חודש).
ניסיתי להגיע ולעבוד כהרגלי לאחר הפיטורים, ללא שום ניסיון מצידי להזיק או לפגוע. יש לציין כי המעסיקים טוענים גם כעת שאני עובדת טובה ומסורה, וזו לא סיבת הפיטורים. עם זאת, המעבידים מתייחסים אליי כעת בצורה מאד לא נעימה, והמנכ"ל אף לקח אותי לשיחה והזהיר אותי שלא אגרום לשום נזק במהלך תקופת ההודעה המוקדמת (תוך אזכור של עורכי דין וצו הרחקה, וכן הכרות אישית של המנכ"ל עם מנכ"לים של חברות נוספות בתחום).
1. האם ניתן להגיע להסכם בע"פ עם החברה כך שלא אצטרך להגיע לעבוד בתקופת ההמתנה? ניסו כבר להחתים אותי על הסכם ובו אני מוותרת על זכויות נוספות, וסירבתי לחתום.
2. האם איום שכזה מצד מנכ"ל הנו חוקי?
תודה מראש!
09/11/2014 14:41
שלום גלית

בגדול, אסור לאיים על עובד או על אדם בכלל. מאידך, שיחת הבהרה מול מנכ"ל החברה הנה לגיטימית כל עוד הוא אינו מאיים בצורה מפורשת. את אכן יכולה לבקש ולוותר על העבודה בתקופת ההודעה המוקדמת שאז המעסיק לא יצטרך לשלם לך עבור החודש הזה.
09/11/2014 14:43
תודה.
אשמח לוותר על עבודה במהלך התקופה הזו, השאלה אם אני מחויבת לחתום על מסמך מטעמם. מבחינתי, כל עוד אני לא מגיעה לעבודה אין סיבה לשלם לי.
09/11/2014 14:45
כלית

את יכולה להגיד למעסיק כי תחתמי על מסמך כזה לאחר גמר חשבון מלא מול החברה ותשלום מלוא זכויותיך על פי חוק. מחוייבת לחתום את לא בכל מקרה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: תקופת הודעה מוקדמת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ