פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מקום עבודה חדש - מסירת מידע לגבי קרן פנסיה ישנה - שאלה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מקום עבודה חדש - מסירת מידע לגבי קרן פנסיה ישנה - שאלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/05/2014 08:39
שלום,
בחינת כדאיות קופת פנסיה אינה חלק מהמומחיות שלנו. עם זאת אני יכול לומר לך כי אכן זכות הבחירה לאיזה קופה להפריש היא שלך.
07/05/2014 22:39
שלום רב.
אני מתחילה לעבוד במקום עבודה חדש בקרוב, שבו יש הסדר פנסיה כלשהו. ניתן לי מסמך שאני אמורה לחתום עליו והוא מאשר גישה למישהו מטעם החברה לנבור בקרנות כאלו ואחרים שלי ממקומות עבודה קודמים, במטרה לשלב את הקרנות הקודמים ביחד עם הקרן החדשה שהם מציעים - רציתי לדעת:
1. האם זה כדאי ומומלץ, או שלהשאיר קרנות קיימים (יש לי רק אחת האמת) איך שהם ופשוט להתחיל קרן חדשה במקום החדש? האם הבחירה בידי ושלי בכלל?
2. מי בדיוק האיש שהולך לבדוק את המידע לגבי, זה מישהו שעובד בחברה או מישהו חיצוני? עד כמה המידע הזה נחשב אישי? האם אני יכולה להפגע בצורה כלשהיא מהתהליך הזה? לדוגמא אם בקורות החיים שלי לא ציינתי מקום עבודה אחרון בו עבדתי, אבל כן יש לי קרן פנסיה ממנו, והם יראו את זה, זה יכול לבוא לרעתי? אני רק מעוניינת להבין על מה אני חותמת יותר לעומק, האם זה פרטים מלאים שהחברה יכולה לבוא ולהצליב את קורות החיים שלי אל מול המידע הזה שאני מאפשרת גישה אליו ולשאול אותי X Y Z? אשמח להכוונה ולהסבר כיצד זה פועל. תודה רבה!
08/05/2014 08:39
שלום,
בחינת כדאיות קופת פנסיה אינה חלק מהמומחיות שלנו. עם זאת אני יכול לומר לך כי אכן זכות הבחירה לאיזה קופה להפריש היא שלך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מקום עבודה חדש - מסירת מידע לגבי קרן פנסיה ישנה - שאלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ