פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: חישוב ממוצע שעות עבודה לצורך חישוב פיצויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: חישוב ממוצע שעות עבודה לצורך חישוב פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/02/2014 10:40
אם אני מבינה נכון במידה ועבדתי 176 שעות רגילות ו14 שעות נוספות ושולם לי יום חג אחוז משרה אמור להיות 100למרות שלא עבדתי 186 שעות גרילות? או אם עבדתי 181 שעות ופדיתי יום חופשה בתשלום הדבר גם לא אמור לפגוע באחוז משרה?
11/02/2014 20:51
שלום. לצורך חישוב פיצויי פיטורים יש לקחת ממוצע של שעות עבודה ב12 חודישים אחרונים כפול שכר לשעה. רציתי לדעת, האם ימי מחלה וימי חופשה נכללים לצורך חישוב שעות עבודה (אם היה חודש שהיתי חולה 4 ימים או לקחתי יומיים חופש), כמו כן האם ימי חג , חופש (בתשלום) או מחלה פוגעים באחוז משרה של אותו חודש והדבר יכול לפגוע בחישוב פיצוים .

תודה
12/02/2014 08:41
רכיבים כגון, חופשה, מחלה וחגים הם כדין חלף שכר ויש לחשב את השעות אלו לצורך חישוב פיצויי פיטורים.
12/02/2014 10:40
אם אני מבינה נכון במידה ועבדתי 176 שעות רגילות ו14 שעות נוספות ושולם לי יום חג אחוז משרה אמור להיות 100למרות שלא עבדתי 186 שעות גרילות? או אם עבדתי 181 שעות ופדיתי יום חופשה בתשלום הדבר גם לא אמור לפגוע באחוז משרה?
12/02/2014 15:24
את השעות בגין פדיון יום חופשה וימי חגים יש לקחת בחשבון לצורך קביעת אחוז משרה אך לא את השעות הנוספות.
לצורך הדוגמה, באם עבדת 170 שעות חודשיות והנך עובדת 8 שעות ביום, היה ובחודש מסוים פדו לך יומיים חופשה, אזי באותו חודש הנך עבדת משרה מלאה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: חישוב ממוצע שעות עבודה לצורך חישוב פיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ