פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא תשלום מעסיק על חופשה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
תשלום מעסיק על חופשה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/02/2014 10:38
שלום

אני עובד בחברת קבלן נותן שירותי מיחשוב אני עובד בחברה שנתיים וחצי בחוזה שחתמנו היה את הסעיף הבא: "ימי החופשה ישלמו על פי חוק (10 ימי חופשה במהלך שנת הותק הראשונה ו-12 ימי חופש בכל אחת מהשנים לאחר מכן) הטכנאי מסכים מראש לכך שבמידה ויתרת ימי החופשה שלו אינה מספקת - אזי החברה תוכל להכניס את מונה צבירת החופשה שלו ליתרה שלילית בגין בגין ימי חופשה נוספים שיצא אליהם, ובתמורה לכך החברה מתחייבת שבמידה ובמועד סיום העסקת הטכנאי בחברה תהא יתרת צבירת ימי חופשה שלילית - היא לא תנוכה משכר הטכנאי.

ימי החופשה יקבעו על ידי החברה בלבד וכל עוד לא סוכם אחרת הטכנאי יצא במועדים הבאים, כאשר מסוכם שעובד שיבקש לצאת לימי חופשה במועדים נוספים ינוכו הימים מהשכר של העובד מעבר לימים הבאים: רשימה של חגים" השאלה שלי אם זה חוקי שאנחנו לא יכולים לקחת חופשה לא בחג ולא ינוכו לנו מהשכר? זה חוקי?
12/02/2014 11:05
שלום,

הסכמי עבודה המתנים על חופשות וחגים צריכים להיות מטיבים עם החוק, אם הם אכן כאלה אזי הם תקינים.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: תשלום מעסיק על חופשה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ