פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא שימוע בפני מנהל ישיר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
שימוע בפני מנהל ישיר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/11/2013 22:28
הי

האם אני יכולה לדרוש כי יערך לי שימוע בפני מנהל ישיר שמכיר אותי מהעבודה, ולא רק בפני מנהל משאבי אנוש ונציג נוסף מההנהלה שלא מכירים אותי אלא רק ראו את התיק האישי שלי? האם יש חוקים שקובעים בפני מי צריך להערך שימוע? חשוב לי מאד אחרי 9 וחצי שנים שהשימוע יערך בפני המנהל הישיר שלי שמכיר אותי ואת התרומה שלי לחברה ולא רק בפני בירוקרטים.... אשמח לשמוע את דעתכם!
03/11/2013 07:20
אתה יכול לבקש ולציין את הדברים האלו. ביצוע שימוע מול המנהל הלא נכון יכול להוביל לפיטורין שלא כדין.
03/11/2013 09:04
בשיחה ביום חמישי האחרון עם מנהל מחלקת כח אדם נאמר לי שאין לי זכות לקבוע מי יהיה נוכח בשימוע וכי הנוהל בחברה הוא כי מנהל כח אדם נוכח בשימוע ועד נציג הנהלה, כאשר המטרה היא להביא לשימוע נציגי הנהלה שאינם מכירים את העובדת או העובד שזומן לשימוע, בשביל לא ליצור משוא פנים.... האם זה באמת נכון ולא אוכל לבקש שהמנהל הישיר שלי יהיה נוכח?

תודה על ההתייחסות שלכם.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שימוע בפני מנהל ישיר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ