פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: מרגישה שנגרם לי עוול - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: מרגישה שנגרם לי עוול - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/10/2013 14:05
יכול להיות? החוק בהחלפת מעבידים לא מאפשר לי זכות בחירה? אם לעזוב עם פיצויים או להמשיך. במקרה הזה אני מרגישה שהוא לא מפסיק לשכנע אותי לקבל משכורת גבוהה יותר ולוותר על הפיצויים. וזה מספיק נראה לי מאוד לא הוגן, לא תקין. אם אלך להסתדרות העובדים אוכל לדעת פרטים?
24/10/2013 23:44
אני עובדת בערך 6 שנים בחנות , ולפני חודש הודיעו לכולם שהם מפוטרים עקב חילופי. מעבידים וכולן יקבלו את כספי הפיצויים וכל מה שמגיע להן. לכולן חוץ מלי, שפניתי לבוס שאצלו עבדתי שנים אמר שאותי הוא לא רוצה לפטר וטוען שהוא נשאר בעסק רשום בהסכם(לא בבעלות החנות ) לעוד שנה עד שהמעסיק הנוכחי יסיים לשלם לו את שכר החנות. ולכן הוא טוען שלא מגיע לי פיצויים אלא רק עוד שנה שיסיים את ההסכם איתו. כרגע בפועל יש מעסיק בעל הבית חדש. עדיין לא קיבלתי תלוש מהמעסיק החדש אבל אני יודעת שזה עוסק מורשה וחברה חדשה. יש לציין שכל העובדות ששו ושמחו לקבלת הפיטורים כי עברנו חוויות קשות בחנות מכל מיני בחינות. ועוד משו בערך כחודש וקצת הבוס ה'ישן' שאיתו עבדתי עד היום לא מפסיק להתקשר ולהציע לי הצעות שאותר על הפיצויים ואצלב משכורת טובה יותראצל המעסיק החדש וכל מיני הצעות מסוג זה. אני מרגישה שנעשה לי כאן עוול גדול! עם מי אני בודקת? מה עליי לעשות? למי להאמין? איך אדע מה יעלה בגורלי .. תעזור לי בבקשה אני חייבת ייעוץ...
עוד דבר קטן. . כל הבמות קיבלו מכתבים של שימוע ופיטורין שבהם מפורט שפוטרו עקב חילופי מעבידים. מחכה לתשובה! !
25/10/2013 10:39
יכול שבנסיבות יש לך זכות לפיצויים כמו להנות האחרות. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.
25/10/2013 14:05
יכול להיות? החוק בהחלפת מעבידים לא מאפשר לי זכות בחירה? אם לעזוב עם פיצויים או להמשיך. במקרה הזה אני מרגישה שהוא לא מפסיק לשכנע אותי לקבל משכורת גבוהה יותר ולוותר על הפיצויים. וזה מספיק נראה לי מאוד לא הוגן, לא תקין. אם אלך להסתדרות העובדים אוכל לדעת פרטים?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: מרגישה שנגרם לי עוול - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ