פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הפרת זכויות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הפרת זכויות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/06/2012 15:05
עלייך לפנות לייעוץ מעמיק יותר, במסגרת פגישת ייעוץ אישית על מנת לברר את זכויותייך בסיטואציה שתיארת.

בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245580
20/06/2012 18:35
שלום רב ,
אני אישה בהריון בשבוע ה32 ואתמול עברתי יום קשה מאוד בעבודה .
אני עובדת בתור קופאית בסופר , אתמול הגעתי לעבודה ובתחילת המשמרת התחלתי להכין את הקופה לעבודה ואז נגשתי לארגזי הקרטון ששם נמצאים השקיות למילוי המכונה ופתחתי קרטון אחד זזתי לרגע מהארגז כדי להחזיר את הסכין לדוכן מפקחות וברגע שחזרתי ראיתי לקוח קשיש מחטט בארגז ולוקח שקיות נגשתי אליו ובקשתי שלא יקח כי אסור ובמידה והוא רוצה בכל זאת שיבקש מהקופאית שלו . הוא התעקש בכל זאת לקח חבילה אחת ואני הזזתי את הקרטון והתחלתי לקחת בשבילי שקיות , הלקוח בא דחף אותי ( לא נפלתי) ואז החל ללחוץ על זרוע היד שלי עם מרפקו והחל לקלל אותי , הוא זרק את כל השקיות על הריצפה והכאיב לי נורא . אני קראתי למפקחות וביקשתי מהן עזרה ואף אחת לא עזרה לי ביקשתי שיקראו לשומר ויקחו אותו מפה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לו כלום .
צעקתי על המפקחות מה זה אי אפשר לעשות כלום הלקוח מתנפל עליי ובייחוד שאני אישה בהריון וכבר עברתי הפלות טבעיות פעמיים ( המפקחות יודעות על כך )
התעצבנתי ורצתי לכיוון השירותים בבכי והקאתי במשך כמה דקות , כל הזמן הזה שהייתי בשירותי שזה 20 דקות אף אחד לא ניגש אליי לשאול אותי אם אני רוצה כוס מים או אני צריכה עזרה . פשוט התעלמו ממני .
התקשרתי לבעלי לספר לו הכל הוא אמר ללכת הביתה ואנחנו כבר נתפל בכל העניין .
אני רצתי לכיוון חדרי ההלבשה נסערת וכולם ראו אותי החלפתי בגדים וחיכיתי בחוץ לטרמפ מעוד איזו עובדת בסניף שהקפיצה אותי לחמותי , בזמן ההמתנה שלי המפקחת ראתה שאני כבר לא על מדי העבודה כך שהיא בדיוק חזרה מהפסקת הסיגריה שלה , היא לא התייחסה אליי לא פנתה אליי הרימה את אפה והמשיכה ללכת רק אחריי שעתיים שאני נעדרת בעבודה היא מתקשרת לישאול איפה אני ובחוצפתה אומרת לי מה אני עושה כזה עניין מדחיפה של לקוח . והחלה לאיים על קיצוץ בשעות עבודה . וכמובן היום כשחיכיתי להסעה של העבודה לא באו לאסוף אותי התקשרתי לסגנית מנהל הסניף להודיע לה והיא החזירה לי בתשובה שהמפקחות של אתמול לא רשמו אותי בכלל להסעה .
מה אני יכולה לעשות בנידון ? האם זכויותיי נפגעו ? אשמח לתשובה בהקדם .
natalia_00@walla.co.il אימייל:
29/06/2012 15:05
עלייך לפנות לייעוץ מעמיק יותר, במסגרת פגישת ייעוץ אישית על מנת לברר את זכויותייך בסיטואציה שתיארת.

בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245580

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הפרת זכויות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ