פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: מה הרעיון של שימוע? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: מה הרעיון של שימוע? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/08/2013 00:51
לא האמנתי שאקבל תגובה מהירה כל כך! אתם מדהימים.

אני יודעת שזה לא תקין. זה אפילו מעליב ומגוחך בעיניי. השאלה מבחינה חוקית, האם יש אפשרות לעשות משהו ומבחינה הגיונית, האם יש טעם לבצע פעולה חוקית במקרה הזה. בסך הכל ניסיתי להבין למה בכלל לקיים שימוע או יותר נכון הצגה של שימוע....
05/08/2013 00:38
המעסיק שלי התחיל לעשות ראיונות עבודה למצליפה עבורי עוד לפני שדיבר איתי על הפסקת עבודתי בכלל...היה לי ברור שהוא עומד לפטר אותי אבל הייתי בטוחה שהוא לפחות יזמן אותי לשימוע לפני שאגלה שכבר מתקיימים ראיונות עבודה לג׳וב שלי. אחרי שבחמישי האחרון והיום היו ראיונות למחליפות אפשריות, בסוף היום הוא הודיע לי שמחר אחרי הצהריים יהיה לי שימוע. ואני שואלת מה זה הקשקוש הזה? הרי ברור שהוא כבר החליט לפטר אותי וברור שהמחליפה שלי כבר בדרך...אז מה הקטע המפגר והמיותר של לערוך שימוע בשלב כזה?
05/08/2013 00:45
החובה הינה לערוך שימוע בנפש חפצה ובלב פתוח, קרי, לא לראות בפיטורין עובדה מוגמרת. במקרה של גיוס קודם הדבר אינו תקין.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
05/08/2013 00:51
לא האמנתי שאקבל תגובה מהירה כל כך! אתם מדהימים.

אני יודעת שזה לא תקין. זה אפילו מעליב ומגוחך בעיניי. השאלה מבחינה חוקית, האם יש אפשרות לעשות משהו ומבחינה הגיונית, האם יש טעם לבצע פעולה חוקית במקרה הזה. בסך הכל ניסיתי להבין למה בכלל לקיים שימוע או יותר נכון הצגה של שימוע....
05/08/2013 07:32
ישנן תביעות בגין פיטורין שלא כדין במקרים של אי קיום חובת השימוע. בית הדין יפסוק לרוב פיצוי אולם לא תמיד בערכים המצדיקים הגשת תביעה.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: מה הרעיון של שימוע? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ