פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: האם המצב שלי נחשב להרעת תנאים, אני בהריון - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: האם המצב שלי נחשב להרעת תנאים, אני בהריון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
31/07/2013 23:04
אסור לפגוע בתנאי העבודה בתקופת ההריון. נשאלת השאלה אם אכן קיבלת על עצמך את הפגיעה בתנאים עוד טרם היוודע דבר ההריון.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
31/07/2013 22:48
שלום, אני עובדת כבר יותר מחמש שנים בעבודה ובינואר האחרון המנהל שלי ביקש ממני או להוריד אותי למשרה חלקית או לעבוד אצלו שליש מישרה ובעוד מקום שזה תא בשני שליש משרה. כמובן שלא השאיר לי בריר ואמר לי שזה עניין נסיוני.. וכאילו רוצים לקדם אותי שאני יעסוק רק בהנהלת חשבונות בלי פקידות! הבטיח לי העלה לאחר חודשים אחרי שיראו שאני מסתדרת. בפברואר גילתי שאני בהריון.. היה לי ממש קשה כל הלחץ ההריון הבחילות.. אפילו לא לקחתי חופשי או ימי מחלה כי לשאר בבית רק מגבירה את הלחץ בעבודה. ביקשתי שיחזירו אותי למקום עבודה הקבוע שלי שעדין לא הייתה לו עובדת יציב בסביבות מרץ והתשובה שקיבלתי את לא תשימי את התנאים שלך עכשיו כשאת בהריון וחוץ מזה גם לא תראי שום העלה שהבטיחו לי אחרי חודשים! בקיצור מנוצלת ופגוע.. אבל פחדתי לאבד את העבודה כי מי יקבל עכשיו אישה בהריון? איך שבמשרד השני גילה שאני בהריון ההתנהגות שלו השתנתה, הוא נהיה אגרסיבי ותקף אותי בכל דבר גם אם לא אני טעיתי! דיברתי איתו על זה שזה פוגע בי שאני לא הבחורה שהייתה לו לפני.. ואני משתדלת מאוד להיות בדיוק כמוהה... השיא היה לפני שבועים שהמנהל בעבודה השניה שמשלמת עבור שירותי דרך חשבונית התחיל לצעוק אלי בגלל שטעיתי בתפסים לבנק שזאת טעות שניתנת לתיקן מיידי.. ולא כזה נורא! אבל הצעקות שקיבלתי היו כאילו בזבזתי לו מליון בטעות! בכיתי במשך שעות ואני בהריון חודש שישי.. התקשרתי יש למעסיק וביקשתי ממנו להחזיר אותי והוא טען שזאת הבעיה שלי ושאין מקום לחזור למצב לפני.
31/07/2013 23:04
אסור לפגוע בתנאי העבודה בתקופת ההריון. נשאלת השאלה אם אכן קיבלת על עצמך את הפגיעה בתנאים עוד טרם היוודע דבר ההריון.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: האם המצב שלי נחשב להרעת תנאים, אני בהריון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ