פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הרעת תנאים במקום העבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הרעת תנאים במקום העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2013 07:17
קשה לתת תשובות חד משמעיות לשאלות מכיוון שיש אלמנטים לחיוב ולשלילה בכל שאלה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני בנושא ובמידת הצורך לייצוג.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
28/07/2013 01:46
שלום, אני עובדת בחברה מסודרת כ 9 שנים. לפני כ 5 שנים העתקתי את מקום מגוריי בעקבות נישואיי ובעקבות כך השתנה לי התפקיד (מנהלת צוות). לפני העמבר הובטח לי כי אקבל תפקיד דומה (של מנהלת צוות) במקום החדש אך במידה ולא אעמוד בציפיות אעבור לתפקיד זוטר (נציגה) וירד לי השכר. לאחר המעבר התפקיד של המנהלת לא נפתח (כיון שלא נפתח מוקד) וכך הורד לי השכר ב כ 30%.

במשך כל הזמן הזה ניסיתי להלחם על העלאת השכר, פניתי לוועד ולהנהלה ללא הצלחה. האם היום לאחר 5 שנים אני זכאית להתפטר ולקבל פיצויים?

בנוסףלפני כחצי שנה זימן אותי המנהל לשיחה והטיל עליי תפקיד נוסף שקשור במחלקה אך אינו קשור ישירות לתפקיד המקורי שלי.. קיבלתי עליי אך עכשיו אני רוצה להתחרט (הייתי בטוחה שאבל רכב לצורך ביצוע התפקיד ולא קיבלתי). האם במקרה של התפטרות זוהי הרעת תנאים ואהיה זכאית לפיצויים?

ושאלה אחרונה.. לפני כ 4 שנים חתמתי על סעיף 14 בעבודה האם אני זכאית לפיצויים במידה ואתפטר? רכזת כ"א בעבודה טענה כי החברה עצמה לא חתמה על הטופס ולכן הוא לא רלוונטי.. תודה רבה!
28/07/2013 07:17
קשה לתת תשובות חד משמעיות לשאלות מכיוון שיש אלמנטים לחיוב ולשלילה בכל שאלה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני בנושא ובמידת הצורך לייצוג.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הרעת תנאים במקום העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ