פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא זה מורכב.. - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
זה מורכב.. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2013 04:08
היי אני בחורה בת 23, עובדת מזה שנה וחצי במפעל בצפון.
לאחר 3 חודשי עבודה פניתי למנהל העבודה שלי בבקשה להתקדם לתפקיד אחר ובתחילה הוא סירב בטענה שאני בחורה, ובחורה לא יכולה לבצע את המטלות שהתפקיד ההוא דורש. לאחר כמה חודשים של התנגחויות הוא הסכים. לאחר תקופה נוספת של חודשיים בתפקיד החדש (באותו מילאתי בנאמנות ובהצלחה מרוב הגברים שעוסקים בו במקביל אלי) קידמו אותי לתפקיד חדש אך לא שינו את הגדרת התפקיד:
קידמו אותי להיות מלגזנית במחלקה, מעובדת ייצור אך לא משנים את הגדרתי, משום כך איני מקבלת איזושהי תוספת בשכר הבסיס או הבונוסים ובנוסף ירדו שעות העבודה, בעקבות זאת גם השכר החודשי ירד מכיוון ולא מאשרים לי במסגרת התפקיד החדש לעשות שעות נוספות, כך שכיום השכר החודשי שלי נמוך משאר עובדי הייצור שכביכול נמוכים ממני בדרגה. בנוסף לא מזמן סיפרו לי שהמלגזן שעובד במקביל אלי הגיע להסכם מחתרתי בין מנהל המחלקה לבינו והם קבעו יחד בונוס בסכום הכפול משלי פי 4 מידי חודש.
האם זו הרעה בתנאים והאם מותר לי על סמך דברים אלו להתפט ואקבל בכל זאת פיצויים?
28/07/2013 04:26
סורי על ההתפרצות אבל זה קנאההה של גברים גועל נפש אל תוותרי להם
29/07/2013 01:36
תודה. אני באמת אוספת כעת ראיות ועדויות שיחזקו את טענותי כנגד המעסיק שלי, ומתכוונת לא לוותר על זכויותיי.
תודה על התמיכה, אני באמת מעריכה את זה.
28/07/2013 07:19
על פניו יכול להיות שיש פה אפליה על בסיס מין המעלה אפשרויות פעולה שונות אולם מומלץ לפנות לייעוץ פרטני בנושא.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: זה מורכב.. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ