פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: אישורים מרופא תעסוקתי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: אישורים מרופא תעסוקתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/07/2013 09:19
ניתן להכניס לחוזה סעיף המחייב את העובד במידת הצורך להיבדק אצל רופא תעסוקתי מוסכם או מטעם המעסיק אשר יקבע את כשירותו לתפקיד.



עו"ד אריק שלו
24/07/2013 09:13
אני מנהלת משאבי אנוש במפעל ייצור. לאחרונה התחיל "טרנד" חדש כי כל עובד שרוצה להתפטר ולקבל את פיצויי הפיטורין שלו או לחילופין, העבודה במפעל היא עבודת משמרות ומי שלא מתאים לו לעבוד במשמרות צהריים/ לילה מגיש מכתב מרופא תעסוקתי ובו רשום כי אינינו יכול לעבוד במשמרות או בתפקיד מסויים.
כמובן שאין באפשרותי להעסיק כמות גדולה של עובדים עם מגבלות כאלו ואחרות.... יחד עם זאת כל עובד חתום על הסכם עבודה בו המשרה המוגדרת לו היא משרה מלאה במתכונת משמרות. איך אני ממגרת את התופעה הזו?
24/07/2013 09:19
ניתן להכניס לחוזה סעיף המחייב את העובד במידת הצורך להיבדק אצל רופא תעסוקתי מוסכם או מטעם המעסיק אשר יקבע את כשירותו לתפקיד.



עו"ד אריק שלו
24/07/2013 09:36
כל עובד שמתקבל לעבודה מביא איתו הצהרת בריאות מרופא משפחה.
העניין הוא שבמהלך תק' העבודה פתאום לכולם כואבות הרליים וכואב הגב וכולם פתאום חולים בלילה, בבוקר כולם ביריאם וחזקים.... זו הפכה להיות תופעה שאין לי מושג איך להתמודד איתה משום שגם אם עובד מגיש מכתב התפטרות, בצירוף המלצה של רופא תעסוקתי דינו כדין מפוטר, אז איך אני יוצאת ממעגל הקסמים הזה?
25/07/2013 08:03
ראשית יש לאתר עובדים טובים וחרוצים. שנית יש לשמור על הבטיחות ושלישית לדרוש בדיקה של מומחה מטעם המעסיק בקביעת אי כושר.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: אישורים מרופא תעסוקתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ