פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: דמי מחלה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: דמי מחלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/04/2012 10:15
בכל תקופה בה מקבל העובד שכר או תמורתו- הוא צובר ימי מחלה. כלומר אם תקופת המחלה שלך היא בתשלום דמי מחלה מהמעביד - את צוברת בתקופה זו ימי מחלה.

אם מדובר בתקופת מחלה שאינך מקבלת בה תשלום כי ניצלת את כל ימי המחלה שעמדו לרשותך- אז יש לראות בתקופה זו כחופשה ללא תשלום- ואז לא יצברו בה ימי מחלה.
חג שמח
02/04/2012 09:56
ברצוני לדעת האם בזמן חופשת מחלה עדין בכל חודש ממשיכים להצטבר ימי מחלה?
04/04/2012 10:15
בכל תקופה בה מקבל העובד שכר או תמורתו- הוא צובר ימי מחלה. כלומר אם תקופת המחלה שלך היא בתשלום דמי מחלה מהמעביד - את צוברת בתקופה זו ימי מחלה.

אם מדובר בתקופת מחלה שאינך מקבלת בה תשלום כי ניצלת את כל ימי המחלה שעמדו לרשותך- אז יש לראות בתקופה זו כחופשה ללא תשלום- ואז לא יצברו בה ימי מחלה.
חג שמח
04/04/2012 17:42
אני עובדת פחות משנה (11 חודש לצורך העניין) ובחודש האחרון חליתי ואף אושפזתי שבוע בבית חולים, למעשה כל החודש קיבלתי ימי מחלה , פניתי למעסיק לקבלת תשלום בגין ימי המחלה שלי והוא ענה שהוא לא משלם לי שום דבר שימי המחלה ממש לא מעניינים אותו ואף זרק שהוא מתכוון לפטר אותי.
מה האמצעים שעומדים בפניי במקרה כזה? האם ניתן לתבוע את המעסיק באמצעות מועצת הפועלים? האם יש גורם ברווחה שמאפשר הפניית מכתב עו"ד (אין לי אמצעים לממן עו"ד)

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: דמי מחלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ