פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: עבוה מול חברות ייעוץ ''שקל'' או ''תמורה'' - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: עבוה מול חברות ייעוץ ''שקל'' או ''תמורה'' - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/07/2013 00:47
דרשי מהם את דמי הניהול המוזלים או לחילופין לפנות באופן עצמאי.
18/07/2013 14:40
שלום,
החברה שאני עובדת בה עובדת עובדת עם חברת ייעוץ
לי יש קרן פנסיה שאני מפרישה אליה עם הטבות שקיבלתי ממקום עבודה אחר עם אחוזי דמי ניהול נמוכים במיוחד ואני עדיין זכאית להטבה.
בפגישה עם היועץ של החברה נאמר לי שהוא יוכל לבצע את העברת הכספים עבורי אך לא אוכל לקבל דרכו שירות מכיוון שהרי אני לא משלמת לו דמי ניהול.
אך החברה שבה אני עובדת אינה מוכנה להסכם הנ"ל מכיוון שהיא אומרת שהיא מעוניינת לקבל דוחות באופן מרוכז מתמורה ולא מעוניינת להתנהל בנפרד.
לכן יוצא שאיני יכולה להפריש לקרן פנסה שיש לי בה הטבות ולהפריש דרך תמורה ואז לשלם דמי ניהול גבוהים באופו משמעותי מההטבה שיש לי.
שאלתי היא האם אני מחוייבת להשתמש בחברת הייעוץ שמקום עבודתי בחר עבורי ? האם אין לי את האפשרות לבחור באיזה קרן פנסיה שאני מעוניינת בה ?
ומה אפשר לעשות על מנת שאוכל להפריש לקרן פנסיה שאני מעוניינת ולקבל את ההטבות שאני זכאית להם ?

תודה,
חנה
18/07/2013 15:09
לפי חוק יש לאפשר לך לבחור את זהות קרן הפנסיה שאת רוצה לעבוד איתה.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
18/07/2013 20:08
הם אכן מאפשרים לי לבחור את הקרן פנסיה שאני רוצה אבל דורשים שאני אבצע זאת דרך חברת הייעוץ ולא ישירות
אציין שוב שהסיבה שאני נאלצת לעבוד ישירות היא כי תמורה אינה יכולה לתת לי את אחוזי הניהול המוזלים שלהם אני זכאית
האם הם יכולים לחייב אותי לעבוד דרך תמורה ?
21/07/2013 00:47
דרשי מהם את דמי הניהול המוזלים או לחילופין לפנות באופן עצמאי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: עבוה מול חברות ייעוץ ''שקל'' או ''תמורה'' - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ