פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - סעיף בחוזה עבודה של שחקן
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/07/2013 17:59

1.1. השחקן מתחייב להמציא לידי התיאטרון מייד לאחר חתימת הסכם זה אישורי רשויות בדבר ניכוי מס במקור, וכן השחקן נותן בזה את הסכמתו לכך שהתיאטרון ינכה את המס הנדרש וכן כל תשלום אחר ו/או נוסף, אותו חייב התיאטרון לנכות, לפי כל דין, מתוך סכום התמורה.

האם הסעיף הזה שנמצא בחוזה העבודה שלי עם התיאטרון הוא חוקי?

התחילו להוריד לי, בנוסף למס בריאות מס הכנסה וביטוח לאומי, גם "עלויות", משהו בסדר גודל של חמישה אחוז.
אני אמור לקבל על הצגה 600 ש"ח, אני מגיש דרישת תשלום על סך 1200 ש"ח (נניח שתי הצגות), בתלוש אני רואה שהתשלום המגיע לי 1100, פחות או יותר... ומזה מורידים לי מס בריאות מס הכנסה וביטוח לאומי.

לא מצויין לאן הכסף הולך, זה לא שכתוב בתלוש 1200 כפי שדרישת התשלום מורה.

כתוב 1100.

ושוב לשאלתי. האם זה חוקי?

הגב, שנים שאני עובד עם התיאטרון, ועם מקומות אחרים, ואף פעם לא הורידו לי "עלויות".....
דבר נוסף! חשוב לציין שאין יחסי עובד מעביד (ש סעיף בחוזה כמובן...), זה לא שמפרישים לי השתלמות או פנסיה. אני פרילנסר שמקבל על פי הצגה




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ