שלום, אני בן 17 (עוד חודש 18) והיום כשהגעתי לעבודה המעסיק שלי (רב מלצרים, אני עובד בתפקיד מלצר במקום) אמר שאני משוחרר הביתה כי יום לפני זה היה סכסוך ביני לבין הבעל בית של המטבח או משגיח אין לי כל כך מושג מה התפקיד שלו.
מה שקרה זה ככה, בסוף האירוע כשמפנים את כל הצלחות, סמוברים וכו' אז יש תמיד צלחת גדולה של וופל בלגי, בדר"כ מלצרים עוצרים שם לכמה דקות לאכול כמה וופלים (כל זה קורה ליד המדיח במטבח) ואני נכנסתי לאחורי המטבח כי הייתי בדרך לקחת מגש כי רב המלצרים ביקש ממני לפנות שולחן אחד, ובדרך לקחתי כמה וופלים ובעל הבית התחיל לצעוק עליי שאני מאחורי המדיח כלים (לא יודע עם הוא הבין שאני בה לקחת מגש או לא) אז הפסקתי לקחת את הוופלים והלכתי לכיוון של המגשים והוא הרים עליי עוד יותר את הקול כדאי שאני יצא משם ומרוב זעם של הצעקות הרבות שלו לקחתי מהר מגש ויצאתי ובדרך אמרתי "בלאט" שפירוש המילה היא לא זאזל, בעל הבית ענה לי חזרה "בלאט אמא שלך" ואמרתי לו שירגיע והלכתי להמשיך את המטלות שלי.
השאלה שלי היא האם היה חוקי השליחה שלי הביתה היום? ואם לא יחזירו אותי לעבוד שם איזה פיצויים או תביעות אני יכול להשיג מהמקום כי הרגשתי במהלך של זה השפלה (קילל את אמי מול אחרים), פרוטקציות או גזענות (הרבה אכלו מהוופלים אבל רק עליי הוא התלונן והייתי הרוסי היחידי באותו רגע, עליי להוסיף שזו לא פעם ראשונה שהוא מעלה עליי את הקול על שטויות כמו שנפלה לי מפית מהשקית של המפיות). אני עובד שכיר במקום כ-5 חודשים בערך בתנאים מאד לא טובים של שכר מינימום, בלי שעות נוספות ובלי זכויות בכלל... תודה ויום טוב.