פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תשלום גלובלי ללא שעות נוספות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/07/2013 18:56
רציתי לשאול האם מותר למעסיק כלשהו להתעלם משעות נוספות שעובד מבצע בכדי להתמודד מול לחץ של עבודה בעסק. אני עובד שכיר, חמש וחצי שנים, כאשר השכר שלי מוגדר במסגרת חוזה עבודה אישי. המדובר על שכר גלובלי בתמורה ל-5 ימי עבודה בשבוע, ובסך הכל 45 שעות עבודה שבועיות. בחוזה שלי אין מילה וחצי מילה על תשלום שכר נוסף עבור שעות נוספות. מהמעט שקראתי באתר האדיר שלכם, הבנתי שאסור להעסיק עובד שעות נוספות, ללא תשלום עבורן. במקרה שלי, בגלל עומס בתחום פעילותי בחברה בחודשים האחרונים - אני נאלץ לעבוד לעיתים 11 ולעיתים גם 12 שעות פעם או פעמיים בשבוע, ברציפות כבר 3 חודשים. המעסיק מבחינתו אינו מעלה לי גרוש לשכר ואינו לוקח בחשבון את שעון העבודה.

ברור לכל כי המעסיק מודע לשעות עבודתי והוא מודע לכך שאני עובד אקסטרא עקב נאמנות ללקוחות ולעסק. אני נהנה מהעבודה אבל חושב שמגיע לי בהחלט תשלום עבור השעות הרבות אקסטרא שאני נותן לעסק. טרם שוחחתי עם המעסיק בנושא. רציתי ברשותכם לשמוע את חוות דעתכם קודם לפניה אל המעסיק בעניין.

תודה תודה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ