אני ממתין לתוצאות וועדת ערער של הב"ל בעניין קביעת נכותי ואי כושר עבודה. וועדה ראשונה קבעה, 60% אי כושר צמיתה, ו-86% נכות כללית. רוב הנכות על הסוכרת. היה להם נוח לדחות את תביעותיי למחלת מקצוע, בעניין, כתף קפואה ומחלת לב.
שאלותיי הן: אני מעוניין וחייב לתבוע את המעביד על מחלותיי שעפ"י כל הנתונים נגרמו בעקבות עבודתי. האם לחקות להחלטת ביהמ"ש או שאפשר לתבוע כבר את המעביד על מחלותיי?. כמו כן. אני מעוניין לתבוע את המעביד במס תביעות כגון. לא שולמו לי נסיעות עבור עבודתי בסניף מרוחק מביתי מעל 40 ק"מ. אילצו אותי לנסוע לעבוד בסניף מרוחק מעל 40 ק"מ מביתי, למרות שידעו את מגבלותיי עקב הנכות. לתבוע אותם על שלא שולמה לי מלגה עבור ילד שלומד באוניברסיטה.
לתבוע על אפליה בעבודה שכן מיום שהתגלו אצלי המחלות הם סרבו להעסיק אותי בעבודתי כמנהל מחסן בטענה שאני מוגבל בעוד שהם העסיקו עובדים אחרים באותו מצב. תשובתם," יש לנו מספיק עובדים כמוך". עקב לחצם הסכמתי לפרוש וחתמנו על הסכם פיטורין.
היה לנו הסכמים שאנו מקבלים תמריצים ולפני מס שנים הפסיקו לתת בטענה שאין רווחים בעוד שהם שילמו למנהלי הסניפים תמריצים.
יש את עניין הקב"ט שהוציא דיבה עלי והאשים אותי בדברים שאחר כך התכחש להאשמותיו, יש עד אמין ששמע אותו. רוצה לתבוע את כל מה שכתבתי האם צריך לאגד את כל התביעות לתביעה אחת?. כמו כן אבקש לשמוע את עצתך בעניין ייצוג תביעותיי ואת עלותם. תודה.