פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעת תנאי עבודה וחל''ת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/01/2012 01:51
אני עובד בבית מלון איזה שלוש שנים.. החודש המלון נכנס לשיפוץ שייגמר בעוד כשנה וחצי.. רוב החדרים במלון סגורים.. מכיוון שישנה הרעה כללית ברורה בתנאי התעסוקה של העובדים... חלק מהעובדים פוטר וחלק יצא לפנסיה מוקדמת וחלק נשאר במלון... כמה מאלה שנשארו יצאו לחל''ת... עכשיו אני אחד שעובד במלון במישרה חלקית של יומיים בשבוע בגלל הלימודים שלי ובחופשים אני עובד שבעה ימים בשבוע עם משמרות כפולות כאחד מהעובדים הרגילים... החודש החליטו לסגור את המלון לשבועיים כך שאני אעבוד רק 4 ימים החודש ולא 8-10 ימים כרגיל.. וכמובן שבחודש אפריל למשל שיש את הפסח בדרך כלל אני מגיע ל 16 ימים אפילו יותר או בחופשת סמסמטר אני מגיע ליותר מ 8-10 ימים... כלומר יש הרעה בתנאי התעסוקה שלי.. יש לי את האופציה להתפטר ולקבל פיצויים.. אבל אינני רוצה לעשות זאת או לצאת לחל''ת אז ביקשתי מהימנהל לצאת לחל''ת הוא אומר לי אתה סטודנט שעובד רק יומיים בשבוע לא מגיע לך.. האם לפי החוק יש דבר כזה?! אני בטוח שאין ממה שלמדתי באוני' ואם אני מגיע למצב שהמנהל לא רוצה לתת לי חל''ת ובכל זאת ההרעה קיימת וודאית מה אני יכול לעשות לתבוע את המלון בבית הדין לעבודה?! הרי אין אישור של המעסיק ובכל זאת יש הרעה או לבקש השלמת הכנסה מהביטוח לאומי?! למרות שעדיף לי מבחינת כספית שאני אצא לחל''ת כי ההשלמת הכנסה של הביטוח הלאומי היא גרושים ממה שהבנתי מפקידת השירות של הביטוח הלאומי.... סליחה על החפירות אבל יש פה חתיכת בלאגן
ותודה רבה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ