מזה שלוש שנים אני עוסקת בתפקיד אחראי של מחלקה מסויימת בעוד ישנה אחראית על מחלקה אחרת.
מרגע כניסתי לתפקיד הובהר כי האחראית השניה כהרגלה מזה 23 שנה תמשיך לבצע סידור עבודה לעובדים ואני אנהל אקרא לה "פרוייקט גדול" על מנת שישאר דיסקרטי. לרגע לא נאמר לי בשום צורה כלום על סידור העבודה. עם כניסתי לתפקיד הוגדרו לי 20 שעות נוספות בגלל היותי אחראית והאחראית השניה קיבלה 35 שעות וזאת התוספת בגלל הסידור. מטעמי נוחות ובגלל ששעות העבודה לא הורגשו בשכר, חתמתי ויתור על השעות ובקשתי לעבוד במקום משמרת פעם בשבוע שתניב תוספת בפועל. לימים האחראית הסתכסכה עם המנהלת הראשית ובאופן אוטומט העבירו אליי את סידור העבודה למשך שנה. עם הזמן האחראית הנ"ל עזבה את המחלקה ובמקומה הגיעה אחרת. עם כניסתה לתפקיד הובהר לה כי היא מבצעת סידור עבודה. לאחר 5 חודשי עבודה האחראית החדשה החליטה שזה קשה ועל כן מנהליי החליטו להעביר אליי את הסידור באופן קבוע. האם הם יכולים לעשות דבר כזה? שכן סידור עבודה דורש מאמץ רב הכולל מאמץ על חשבון הזמן האישי והפרטי בטיפול פנצ'רים על בסיס יומי וקבוע. האם טוענים שזה כולל בתפקיד וזו החלטה שלהם והם יכולים לבצע שינויים על זמן שירצו. מה הזכויות שלי?