פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אסטרטגיה נכונה לפעולה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/06/2015 15:59
בעלים של חברה מכובדת נזף ופיטר עובד במקום תוך צעקות ופקודות בסגנון - "תשאיר פה את רכב העבודה ואל תחזור יותר" וכדומה..

חשוב לציין שהמחדל היה משמעותי אבל העובד כלל לא אשם כפי שמצטייר ויש בידו הוכחות לכך שהטענות נגדו אינן נכונות, אבל הבעלים לא היה מוכן אפילו לשמוע, גם לא את מנהל העבודה של העובד שמוכן להצדיק אותו.

השאלות תחלקות ל-2:

מצד אחד האפשרות להאלץ את המעסיק להחזיר אותו לעבודה, להקשיב לעובדות וכו..זו חברה פרטית והבוס יעשה מה שבא לו אבל אולי החוק חזק דיו בנושא?

והצד הנוסף כמובן שהאם מותר לפטר מידית וללא שימוע או אפילו רצון לשמוע את העובד בשימוע, לצוות עליו להשאיר את הרכב באותו רגע (הוא לא עשה את זה כמובן) מה עושים במצב כזה?

האם כדאי שעו"ד יצלצל או ישלח מכתב ישירות לבעלים?
איזה אסטרטגיה נכונה פה?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ