היי אני עובדת 5 שנים בבית אבות פרטי אני מדפיסה שעון עבודה בתלוש שלי לא מציינים את דמי ההבראה ואת החופש שנתי שיש לי בשנתיים הראשונות בכלל לא יצאתי לחופש וכבובן יש לי עוד הרבה ימיי חופש שנתיים ביגלל זה אנני יודעת מה מגיע לי הבוס בדרך כלל מיתחמק מתשובות ובנוסף גם לא מראה לנו שעות עבודה את תדפיס שעון העבודה הוא מחליט וקובע כמה שעות עבודה היו לי לפעמים חסרים לי שעות עבודה לפי הרישום הפרטי שלי לפי סידור העבודה בנוסף אני מרגישה שאין אם מי לדבר המצב הזה מקשה עלי את העבודה אני מרגישה מרומה רב הזמן אגב כך גם לגביי ימיי מחלה לפני חודשים יצאתי לחפוש שנתי לאחר שכתבתי מכתב לחופש ואז האחות הראשית התקשרה אלי ומסרה שרצוי שאני אביא חופש מחלה לגביי החופש ביגלל שההיתי צריכה לעהור ניתו קוסמטי כשהבתי את המחלה למחרת החזרו לי שהבוס לא מסכים לתת מחלה אלה לכבד את המכתב לחופש שנתי הייתכן שהבוס יכול להשתמש בתופס המחלה שלי ולקבל כסף עבורו מיבלי שאדע הרי הוא לא מציין לעולם בתלוש כמה ימיי מחלה יש לי מילבד שהאחות הראשית מנהלת מחברת אישית ומחתימה אותנו שאנחנו הבאנו דף של חופש מחלה ניראה לי שזה גם מישחק שמשחקים איתנו אגב אנחנו למעלה מ15 עובדים במתקונת הזו תעזור לי בבקשה מה עלי לעשות כדי לקבל שיהי רשום בתלוש מה שמגיע לי אגב אני עובדת 170 שעות חודשיות ולפעמים יותר אף פעם אנני יודעת מתי זה שעות נוספות למרות שבתלוש רשום שאני מחוייבת לחברה ב170 שעות ובפועל עבדתי אותו חודש 189 שעות. אני עובדת לפי שעות עבודה שכר מינימום בקיצור נימאס לי לא לדעת דברים ולהמשיך לבוא ולעבוד כך תודה ואשמח לקבל תשובה