פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - על הטרדה מינית ונושאים נוספים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/11/2011 23:55
התחלתי עבודה חדשה לפני כחצי שנה. החברה היא קטנה בלי הרבה עובדים, המנהל מעסיק שם את אשתו ואת אח שלו. לפני זה עבדתי בחברה גדולה שדאגה למילוי כל זכויותיי כולל ההפרשה לקרן פנסיה ותגמולים נוספים. הרבה דברים לא התנהלו כמו שרציתי עד שנחת עליי הגרוע מכל.
נתחיל מהבעיה הקטנה יותר - הבנתי שמחובת המעביד להפריש לקרן הפנסיה לאחר 3 חודשים בעבודה. הצקתי לו על זה הרבה, בנימוס כמובן, כי גם התקשרו אלי מחברת הבטוח של החברה הקודמת והסבירו לי שזו בעיה שצריך לסדר כמה שיותר מהר.
לבסוף רק לפני חודשיים הוא נתן לי את המספר של הסוכן שאני אדבר איתו בעצמי וגם אחריו הייתי צריכה לרדוף. רק לפני חודש חשבתי שכבר סיימנו עם כל הפרוצדורה והעניין חתום וסגור. אבל טעיתי - מסתבר שכאשר הודעתי החודש על התפטרותי - כל הנושא שוב הוקפא ושוב עבר חודש נוסף מבלי הפנסיה.
הסיבה לכך שהתפטרתי הייתה מכמה סיבות אישיות ומקצועיות אבל הסיבה שבחרתי בתזמון הזה היתה בגלל ששמעתי ממישהי שאח של הבוס הטריד אותה מינית ואפשר להגיד שכמעט אנס אותה. הייתי ואני עדיין - מזועזעת במלוא מובן המילה. והטחתי לה לשמור על שתיקה כי היא לא רצתה להתלונן. אני נמצאת בקשר כמעט יומיומי עם הבנאדם הזה ואני כבר לא סומכת על אף אחד שם. במיוחד לאחר שאותה בחורה עזרה אומץ ודיברה עם אשתו של המנהל ועדיין לא בוצעה הרחקתו המיידית משטח העבודה. מצד אחד אני רוצה לדבר איתה ולהגיד לה שאני אעזוב במיידי אם לא ירחיקו אותו, מצד שני נתתי התראה של חודש ונשארו לי עוד 3 שבועות ואני מפחדת להפר את החוזה, ואני גם לא מצאתי בנתיים עבודה אחרת. בנוסף אני מפחדת שאני ידבר איתה על זה, שידעו שאני יודעת אבל ששום דבר לא יקרה ולכן אני יועמד בפני סכנה אמיתית. אז בשאלה אני רוצה לקבל מידע כם על נושא הפנסיה וגם על נושא ההטרדה, מהן הזכויות שלי ואיך כדאי עלי לפעול..
תודה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ