פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התייעצות עם עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/02/2015 16:53
יש לי תביעה שמתנהלת כנגד מעסיק שקיזז שכר שלא כדין. היה דיון בפני רשמת ב-10 לפברואר ולא הגענו לפשרה ועכשיו יש דיון בפני שופט עם הוכחות ותצהירים, (ביקשתי סיוע משפטי מטעם המדינה וקיבלתי עו"ד שמייצג אותי) הדיון נקבע ל-9 לספטמבר. הבעיה היא שאני בתהליכים לעזוב את הארץ כבר כמה שנים ולא ידעתי שזה יקח כל כך הרבה זמן, הייתי בטוח שזה יגמר בדיון אחד (עד עכשיו גם לא ידעתי שקיים מקצוע כמו: רשם/ת).

חוזה השכירות בדירה הנוכחית שלי נגמר בתחילת מאי ואף אחד לא יסכים להחתים אותי על חוזה לכמה חודשים גם אם אני אחפש דירה במקום אחר ולא אמשיך להאריך פה כי אני מתכוון לעזוב זמן קצר אחרי המשפט (כל חוזה הכי סטנדרטי והכי פשוט הוא לפחות לשנה/שנה וחצי). האם יש איזושהי דרך להקדים את המשפט כי אין לי פשוט איפה להיות אחרי מאי (אולי אני אצליח להישאר אצל חבר לחודש/חודשיים לא יותר).

האם אפשר לשלוח מכתב לבית המשפט ולהסביר את המקרה שלי? שאלתי את העורך דין שלי והוא טוען שאי אפשר להקדים אבל אני זוכר שכשהרשמת עברה על חודשים ביומן לקביעת הדיון היא שאלה גם בחודשים יוני ויולי ואז העו"ד של המעסיק אמרה שהיא לא יכולה ביוני כי היא מתחתנת (היא הרי לא מתחתנת כל החודש) זאת אומרת שכן היתה אופציה אבל לא רציתי להגיד כלום שאולי זה יהיה לרעתי והמעסיק ינסה אולי בכח "למשוך" את המשפט.

האם יש אולי דרכים אחרות שהעורך דין שלי ייצג אותי מבלי שאני אהיה נוכח או אולי עוד איזשהו פתרון?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ